Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Tyttö jonka joki halusi vaimokseen

Leena Laulaja

8,00 

Varastossa

  
KustantajaLasten Keskus
Julkaistu2008
Sivumäärä61
Tuotemuoto61
ISBN / EAN9789516277366

Alkuperäiskansoista kiinnostunut Leena Laulajainen kokosi vuosina 1997 ja 1998 Chilessä aineistoa nuortenromaaniinsa Sateenkaarilaakso. Matkallaan hän pääsi tutustumaan Etelä-Chilen mapuche-intiaaneihin, jotka alkoivat kertoa hänelle paikallisia, ennen julkaisemattomia satuja ja tarinoita. …

Leena Laulajainen kirjoitti muistiin kymmenen satuaihetta, jotka hän kertoi uudelleen ja muokkasi kirjalliseen muotoon. Mapuche-sadut kertovat elävästä yhteydestä luontoon. Osa eläinsaduista muistuttaa tunnettuja kansainvälisiä satuja, mutta kaikissa on jokin jäljittelemätön piirre, joka osoittaa niiden kuuluvan juuri mapuche-kultuuriin. Suomessa asuva chileläinen valokuvaaja Adolfo Vera kävi mapuche-alueella kuvausmatkalla alkuvuodesta 2007. Hänen upeat valokuvansa kertovat nykypäivän mapuche-intiaanien elämästä Chilen jylhissä maisemissa. Kirjassa ne yhdistyvät taitavasti vanhoihin mapuche-tarinoihin muodostaen kiehtovan kokonaisuuden, jota täydentää emeritusprofessori Kalevi Rikkisen artikkeli mapuche-intiaanien historiasta ja tilanteesta vähemmistökansana Chilessä.
Satu- ja valokuvakirja tarjoaa kiehtovan matkan mapuche-intiaanien jylhiin maisemiin, elämään ja kultuuriin, jossa luonnolla ja sen arvostuksella on tärkeä osansa.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tyttö jonka joki halusi vaimokseen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516277366 Osastot: , ,