Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Elossa kertoakseen

Immaculée Ilibagiza

23,00  20,70 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja sana
Julkaistu2007
Sivumäärä224
Koko240 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515851765

Huhtikuun 2. päivänä 1994 Ruandan presidenttiä kuljettanut kone ammuttiin alas. Tapahtuma sytytti ilmiliekkiin vuosikymmeniä kyteneet hutujen ja tutsien väliset vihamielisyydet. Muutamassa hetkessä Ruanda räjähti. Alle sadassa päivässä lähes miljoona ihmistä surmattiin.

Kahdeksan naista eli 91 tuhon päivää kätkettyinä ahtaaseen kylpyhuoneeseen. Samanaikaisesti heidän perheensä teurastettiin ja heidän kotinsa ja omaisuutensa tuhottiin.
IMMACULÉE ILIBAGIZA oli yksi näistä kahdeksasta naisesta. Tämä on hänen kertomuksensa. Dokumentti uskon, toivon ja rakkauden voitosta. Siitä, miten Jumala ilmestyi Ruandan kansanmurhan keskellä.
Ilibagizan kertomus on ihmeellisimpiä kirjoja, jonka olen elämäni aikana lukenut. Se on ihmeellinen kirja, koska se kertoo yhden ihmisen uskonvaelluksesta helvetin esikartanoiden läpi. Mutta ennen kaikkea se on ihmeellinen kirja, koska se kertoo ihmeellisestä Jumalasta, jonka käsissä sekä Immaculée Ilibigazan että meidän elämämme on. Uskoen Jumalan ihmeelliseen armoon kaikki pahuus on kerran takanapäin ja paras edessä, koska Hän sanoo itse niin kuin Immaculée miehelle, joka oli tappanut hänen perheensä: Minä annan sinulle anteeksi. Siinä lyhyessä lauseessa on Immaculéen ja koko maailman ainoa toivo.
– JOHAN CANDELIN, ROVASTI, YK:N HYVÄNTAHDON LÄHETTILÄS, WORLD EVANGELICAL ALLIANCE

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elossa kertoakseen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515851765 Osastot: , ,