Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Tulkoon valkeus

Esko Valtanen

14,00 

  
KustantajaGenesis-Kirjat
Julkaistu2020
Sivumäärä137
Koko216 x 153 x 8 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789529867448

Tämä kirja kuuluu kirjasarjaan Taistelu Maailmankaikkeuden Herruudesta, josta käytetään lyhennettä TMH. Kirjan teksti ankkuroituu vahvasti Raamattuun (1933/38-käännös), joka on ainoa varma lähde ihmisen luomiseen liittyvistä asioista kirjoitettaessa. Tämä kirja käsittelee Raamatun kolmea ensimmäistä lukua eli nk. luomiskertomusta. Maailmassa ei ole muuta kirjaa kuin Raamattu, joka edes teoriassa voisi avata Raamatun kolmen ensimmäisen luvun tapahtumia ja niiden taustoja.

Tämä kirja paljastaa Jumalan tietävän kaiken ihmiskunnan tulevaisuudesta. Siksi vain Jumala voi ilmoittaa ihmiskunnan tulevan elinkaaren olevan noin 7 000 vuoden pituinen. Sillä on selkeä alkunsa ja loppunsa. Jumala tiesi, että ihminen tulee lankeamaan paholaisen houkuttelemana. Kirja avaa lukijalle Jumalan huikean suunnitelman ihmiskunnan pelastamiseksi. Tämän luettuaan ei tarvitse enää käyttää miksi-sanaa. Syy ihmisen luomiseen oli Jumalan tahto.
Jumala oli suunnitellut aikojen alussa myös sen, miten ihminen lankeemuksen jälkeen pelastuu paholaisen kynsistä. Tässä kirjassa paljastetaan Jumalan valtasuuruus ja että Hän haluaa taivaaseen sellaisen ihmisen, joka on pyhä ja vanhurskas eikä koskaan enää nouse kapinaan Häntä vastaan. Tuon panoraaman ensimmäiset akordit ihmiskunnan pelastamiseksi nähdään jo tämän kirjan lehdiltä.
Jotta lukija voisi ymmärtää syvällisemmin tämän kirjan sanoman, hänen on syytä lukea TMH-sarjan ensimmäinen kirja, joka käsittelee Raamatun ensimmäistä jaetta. Tuo kirja valottaa ennen aikojen alkua tapahtuneen enkelien lankeemuksen taustoja. Tässä kirjassa emme lähde toistamaan kaikkia menneisyydessä tapahtuneita asioita mutta viittaamme niihin useissa kohdin lyhyellä maininnalla.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tulkoon valkeus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789529867448 Osastot: , ,