Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Tulevaisuuden puolesta – Sydänääniä Euroopasta

Hannu Takkula

22,00  19,80 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2014
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515852885

“Kirjassani käyn läpi ajankohtaisia kysymyksiä. Tarkastelukulma on kristityn parlamentaarikon näkökulma, jossa pohdin asioita ja ilmiöitä vakaumuksestani ja kutsumuksestani käsin. Toivon, että kirjoitukset avaavat uusia näkökulmia ja vahvistavat EU:hun liittyvää kansalaiskeskustelua esimerkiksi unionin kehityssuunnista, Israelin tilanteesta, uskonnonvapaudesta ja vainottujen kristittyjen asemasta.” – Hannu Takkula. Esipuhe Ulla Järvilehto.

Pitkä poliittinen kokemus ei ole kovettanut Hannua ja saanut häntä unohtamaan arvojaan ja periaatteitaan. Hän on edelleen sama avoin, rehellinen ja lämmin sielu kuin työhön lähtiessään. Tämä on hyvin harvinainen tilanne. Politiikan foorumeilla on aivan liikaa teflontyyppejä. Hannun kanssa on helppoa tehdä työtä, kun voi olla varma siitä, että ketunnahkoja ei kainalosta löydy.
PIA-NOORA KAUPPI
Finanssialan Keskusliiton toimitusjohtaja
Entinen Kokoomuksen europarlamentaarikko
On ensiarvoisen tärkeää, että päättäjien joukossa niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla on ihmisiä, jotka eivät ajelehdi virran mukana vaan pitävät kiinni siitä, mikä on totta ja oikeaa ja seisovat siksi suorina Israelin olemassaolon oikeuden ja turvallisuuden puolesta. He tuovat Raamatun lupauksen mukaan siunauksen myös omille kansoilleen.
ULLA JÄRVILEHTO
Veteraanikansanedustaja (KD)
Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen työskennellyt Hannu Takkulan kanssa valiokunnissa, joissa hän on osoittanut olevansa ammattitaitoinen, tehokas sekä sitoutunut parlamentin jäsen.
JERZY BUZEK
Puolan entinen pääministeri
Euroopan parlamentin puhemies 2009-2012
Hannu Takkula on syvällinen ajattelija ja vankka periaatteen mies. Itse tunnen Hannun vuosien takaa myös luotettavana ystävänä, aitona ihmisenä ja samalla asioihin perehtyneenä, osaavana poliitikkona.
TAPIO KORJUS
Keihäänheiton olympiavoittaja
Kuortaneen urheiluopiston apulaisrehtori
Hannu Takkulassa henkilöityy ikiaikainen käsitys, jonka mukaan politiikan korkein saavutus on luottamus. Hannu on luottamuksen ansainnut, ja toivon, että suomalaiset äänestäjät osoittavat sitä hänelle edelleen.
TUNNE KELAM
Euroopan parlamentin jäsen (Viro)

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tulevaisuuden puolesta – Sydänääniä Euroopasta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515852885 Osastot: , ,