Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Tuleeko vielä kevät?

Kirsi Karvinen

7,90 

Varastossa

  
KustantajaKKJMK
Julkaistu2013
Sivumäärä224
Koko135 x 210 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789525866773

Tuleeko vielä kevät? on Kirsi Karvisen esikoisromaani. Sen tapahtumat kumpuavat tosi elämästä. Teoksessaan hän kirjoittaa koskettavasti niistä asioista, joista on vaiettu liian pitkään.

Isä ja äiti olivat riidelleet taas kerran. Laura ja Antti olivat istuneet yhdessä portailla. Kylki kyljessä, sisko ja veli. Antin linkkuveitsellä he olivat kaivertaneet nimensä kaiteeseen. Kertomaan seuraavalle perheelle omaa tarinaansa. Kertomaan, että kerran hekin olivat olleet olemassa. Kaksi ihmistä sanoo rakastuneena tahdon. Mutta kun toiveet jäävät täyttymättä ja pilvilinnat romahtavat alas, tuo sana vaatii paljon enemmän. Eteen tulee valintoja, jolloin tuo pieni sana punnitaan. Jokin särkee kauniiksi kiillotetun kuvan.
Isä ja äiti ovat voimattomia elämänsä vastoinkäymisten edessä ja lapset kantavat tapahtumista suurimman taakan. Arjesta tulee epätoivoinen yritys pitää edes oma elämä kasassa. Säröt vievät heidät erilleen toisistaan. Neljä perheenjäsentä, neljä erilaista tarinaa. Kuinka voisi luottaa, että elämä kantaa, että se ei hajoaisi enää palasiksi? Onko kaikki vain sattumaa vai olisiko sittenkin olemassa joku, joka saisi kaiken muuttumaan? Voiko meidän elämään vielä paistaa aurinko?
Kirjoittajasta:
Kirsi Karvinen (s. 1982) on kolmen lapsen äiti. Hän opiskelee kirjoittamista ja kasvatustieteitä Työväen Akatemiassa. Hän on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, mutta asunut suurimman osan elämästään Etelä-Suomessa. Vaikka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä hän haluaa nähdä ja kokea maailmaa kaikin aistein. Kirsin mielestä elämää kohtaan pitää olla utelias, sillä jokainen päivä voi olla uusi seikkailu. Tuleeko vielä kevät? on Kirsi Karvisen esikoisromaani. Sen tapahtumat kumpuavat tosi elämästä. Teoksessaan hän kirjoittaa koskettavasti niistä asioista, joista on vaiettu liian pitkään.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuleeko vielä kevät?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuotetunnus (SKU): 9789525866773 Osastot: , , ,