Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Risteyksissä – Piispa Jukka Keskitalo 60 vuotta

Mari Aalto, Juha Rauhala, Satu Saarinen, Harriet Urponen

36,90 

  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu2022
Sivumäärä168
Koko227 x 168 x 24 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789523545854

Risteyksissä juhlistaa Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalon 60-vuotissyntymäpäivää. Monipuolinen esseekokoelma vie matkalle pohjoiseen ulottuvuuteen, reiteille, joilla risteävät niin kirkko ja yhteiskunta kuin kansat ja kielet.

Suomen pohjoisimman hiippakunnan piispan tehtävässä saa kulkea monenlaisia polkuja. Nyt näitä polkuja pitkin saapuu yhteen kirjoittajajoukko, joka kukin omasta näkökulmastaan tarkastelee kirkkoa ja yhteiskuntaa, kieltä ja kulttuuria, luontoa ja hengellisyyttä. Mukana on piispaa, professoria, päätoimittajaa ja -johtajaa, ministeriä ja tutkijaa, pohjoissaamea ja norjaa. Kohtaamisesta syntyy ajatuksia herättävä, innostava teos kaikille tavalla tai toisella pohjoisesta ponnistaville.

 

Kirjoittajajoukkoon kuuluvat Risto Saarinen, Veli-Matti Kärkkäinen, Eero Huovinen, Markku Kotila, Veli-Pekka Viljanen, Antero Mukka, Jørgen Skov Sørensen, Timo Ritakallio, Antti Palola, Taina Pihlajaniemi, Tytti Tuppurainen, Seppo Kolehmainen, Veli-Pekka Lehtola, Vuokko Hirvonen, Olav Öyrgard, Åsa Nyström, Jyrki Kangas, Marja Tuominen, metropoliitta Elia, Helga West, Teemu Kakkuri, Mari Leppänen, Ari-Pekka Palola, Aini Linjakumpu, Tuija Brax ja Irja Askola.

Paino 0.516 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risteyksissä – Piispa Jukka Keskitalo 60 vuotta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuotetunnus (SKU): 9789523545854 Osastot: ,