Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Pitkospuut

Viljo Perttula

18,90 

Varastossa

  
KustantajaPäivä
Julkaistu2013
Sivumäärä176
Koko134 x 210 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789524756105

Tässä jännittävässä kirjassa seurataan kolmen sukupolven elämää itäisessä Suomessa vuosina 1910-1950. Kerronta etenee sujuvasti, ja tapahtumat pitävät mielenkiintoa yllä.

”Laukkuryssä” Sergei viettelee suutarin tyttären, Ellin. Tyttö pääsee piiaksi kirkkoherran perheeseen, jossa hänellä on hyvät oltavat. Tilanne ei pahene, vaikka Elli synnyttää pojan Sergeille.
Mies ei tiedä pojasta mitään, koska on joutunut pakkotyöhön vankileirille. Myöhemmin hänet koulutetaan partisaaniksi ja lähetetään tuhotöihin Suomeen. Hän jää kuitenkin kiinni ja joutuu kenttäoikeuteen.
Sergein poika Eetu on päässyt ylioppilaaksi. Nyt hän toimii upseerina Suomen armeijassa ja kuulustelee vihollisen kätyreitä. Hänelle on ajan myötä selvinnyt, että hän on venäläisen miehen poika, joten hän hakee Elli-äitinsä katsomaan Sergeitä.
Vaikka on kulunut kauan siitä kun Elli on nähnyt Sergein ensimmäisen ja viimeisen kerran, hän tunnistaa miehen Eetun isäksi. Lain mukaan Sergeille kuuluisi kuolemantuomio, mutta Eetu saa muutettua sen kahden vuoden pakkotyöksi.
Sotien jälkeen Sergei muuttaa nimensä ja onnistuu piiloutumaan Valpon kätyreiltä eikä joudu pakkoluovutetuksi Neuvostoliittoon. Hän menee Suomessa naimisiin ja tulee uskoon.
Valtit:
-Elämänmakuinen romaani tavallisista ihmisistä
-Kotimainen kertoja
Kohderyhmät:
-Hyvien lukuromaanien ystävät
-Suomen lähihistoriasta kiinnostuneet

Paino 0.316 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pitkospuut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuotetunnus (SKU): 9789524756105 Osastot: , , ,