Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Polkuja rauhoittumiseen

Kaisa Aitlahti, Satu Reinikainen

35,00 

  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu2018
Sivumäärä126
Koko216 x 152 x 14 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789522889539

Läsnäolotaitoja lapsille ja nuorille Oman läsnäolon tiedostamisen ja rauhoittumisen taidot ovat tarpeen lukuisien ärsykkeiden täyttämässä maailmassa. Polkuja rauhoittumiseen sisältää yli 30 harjoitusta, joiden avulla lapsi tai nuori voi oppia vaikuttamaan tunnetilaansa. Harjoitukset auttavat löytämään taitoja pysähtyä omien tuntemusten ja tarpeiden äärelle.Harjoituksissa hyödynnetään erilaisia tapoja keskittyä läsnäoloon: katsomista, ääntä, kosketusta, liikettä, hengitystä ja mielikuvia.Harjoitukset on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille, yksilöinä ja ryhmissä. Kasvattajat, opettajat, ohjaajat saavat tästä kirjasta lisäksi runsaasti työvälineitä rauhoittaa ryhmä kuin ryhmä.

Kaisa Aitlahti on tuusulalainen pappi, kouluttaja ja kasvatuksen ammattilainen. Hän on osallistunut useisiin kirjaprojekteihin, kuten Lattiakuvat katsomuskasvatuksessa ja opetuksessa (2017).
Satu Reinikainen on nokialainen kouluttaja, lastenkirjailija, nuorisotyönohjaaja ja lapsityönohjaaja. Aikaisemmin häneltä on ilmestynyt mm. kirjat Ihme pääsiäinen (2012), Ihme joulu (2013) ja Ihme elämä (2016).
itlahti ja Reinikainen toimivat tällä hetkellä varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan kouluttajina Seurakuntaopistolla.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Polkuja rauhoittumiseen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.