Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Herätysliikkeen huominen

Matti Pyykkönen

19,00  17,10 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2008
Sivumäärä160
Koko130 x 210 x 11 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515852007

VETERAANIJULISTAJA KANTAA VASTUUTANykykristillisyyden pinnallisuus johtaa harhaan vilpittömienkin ihmisten uskon.MATTI PYYKKÖNEN on veteraanijulistaja. Hänellä on vankka kokemus sekä seurakuntatyöstä Suomessa että lähetystyöstä monissa eri maissa. Hän on herätyksen mies, joka kantaa vastuuta.

Elämyksiä ja tunteita markkinoidaan lisääntyvästi hengellisellä kentällä yleisön saavuttamiseksi. Matti Pyykkönen ottaa kantaa tervehdyttävästi. Kirja sisältää raamatullista opetusta monesta nykyvirtauksesta eikä ainoastaan tekijän oman Helluntaiherätyksen piirissä, vaan muissakin ns. karismaattisissa yhteyksissä.
Saako Jumalan Sana olla sekä perustus että suunnannäyttäjä?
Jos – silloin herätysliikkeellä on valoisa huominen.
Helluntaiherätyksen kirkkokunta-asiasta on sanottava, että keskustelu Raamatun ilmoittamasta paikallisseurakunnasta olisi pitänyt käydä perusteellisesti ennen kirkkokuntalinjalle lähtemistä. Hätähuuto tässä kirjassa voi kuitenkin vielä olla avuksi Raamatun totuutta rakastaville seurakunnille ja yksityisille seurakuntalaisille. Uskovien on varustauduttava Pyhän Hengen viisaudella ja voimalla sielujen sadonkorjuuseen näinä Jeesuksen paluun aattohetkinä.
Tunnen kirjoittajan läheisesti monen vuoden ajalta ja tiedän hänen Jumalan edessä synnyttäneen tämän kirjan rukoillen ja vastuunsa tuntien. Nöyrällä opetuslapsen mielellä luettuna tämä kirja kantaa hyvää hedelmää.
– Veikko Manninen kirjan esipuheesta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Herätysliikkeen huominen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515852007 Osastot: , ,