Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Yhdeksi heistä

Esko Kokkonen

Loppuunmyyty

27,00  24,30 

KustantajaTV7 Kustannus
Julkaistu2019
Tuotemuotokovakantinen

Esko Kokkosen (s. 1947 Pihtiputaalla) veljessarja tuli uskoon Eskon ollessa 12-vuotias. Esko kävi Katinalan Raamattuopiston pitkän raamattukurssin 1969. Hänet siunattiin hengelliseen työhön 1970 Pihtiputaan helluntaiseurakunnassa.  Hän valmistui konetekniikan alalle Helsingin teknillisestä oppilaitoksesta 1976 ja on tehnyt päätyönsä konepaja-alalla sekä viisitoista vuotta omassa konepajayrityksessä Oulussa.
Eskolla on puolisonsa Mirja-Liisan kanssa viisi lasta. Hänelle rakkaita harrastuksia ovat luonto ja sukutila Pihtiputaalla.
Esko on palvellut aktiivityöntekijänä Oulun helluntaiseurakunnassa 49 vuotta. Hän oli vanhimmiston jäsen 20 vuotta ennen Herran kehotusta lähteä Mugumuun. Esko solmi työsopimuksen Tansanian helluntaiseurakuntien kattojärjestön FPCT:n kanssa vuonna 1986. Hän on tehnyt Mugumuun viisitoista avustus- ja rakennusmatkaa. Eskon työn seurauksena seudulle on noussut seitsemän kirkkoa, kouluja ja esikoulu, useita kouluja on remontoitu; myös valtion kouluja, jotka eivät olisi saaneet apua muualta. Kaikki työ on tehty vapaaehtoisten voimin ilman lähetysjärjestöjen tukea.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yhdeksi heistä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *