Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Vallattomat, ainutlaatuiset ja rakkaat

Marianna Hildén

19,00 

  
KustantajaPäivä
Julkaistu2019
ISBN / EAN9789524759489

Ilosanomaa, iltatarinoita & ihmemuonaa iki-ihanille isän ilopillereille Tarinointia Raamatun ajasta ja meidän ajastamme. Oivallisia varhaisnuorille ja nuorille suunnatuissa illoissa, mutta kannattaa kokeilla aikuistenkin tilaisuuksissa.

Sodassa pärjäävät ne, jotka ovat parhaiten varustautuneet; ne, joilla on pettämätön tekniikka ja taktiikka. Paavali neuvoikin Jeesuksen sotilaita pukemaan ylleen Jumalan taisteluvarustuksen. Jotta sen voi pukea päälleen, pitää kuitenkin tietää, mistä se koostuu ja mistä sen saa.
Kirjassa on tarinointia Raamatun ajasta ja meidän ajastamme. Ihmetellään maailmaa, kohdataan elämän iloja ja ahdinkoja, katsotaan kuinka Isä johdattaa omiaan, ja opetetaan turvautumaan häneen kaikissa asioissa.
Tekstit soveltuvat oivallisesti raamattukeskeisiin, varhaisnuorille ja nuorille suunnattuihin iltoihin. Aiheittain järjesteltyjen kokonaisuuksien avulla illan saa mukavasti käyntiin, kun aikaavievin osuus on valmiina. Jokainen luku sisältää myös aiheeseen vahvasti ja humoristisesti kytkeytyvän tarjoiluehdotuksen.
Ensisijainen kohderyhmä ovat 10-18-vuotiaat, mutta kokonaisuutta – tarjoiluja myöten – kannattaa kokeilla aikuistenkin tilaisuuksissa.
Marianna Hildén on lastentarhanopettaja ja vapaaehtoinen nuorisotyöntekijä Kangasalta. Hän on yhdessä miehensä Teemun kanssa toiminut monissa seurakunnan vastuutehtävissä, kuten avioparipäivillä, perhetapahtumissa sekä lasten- ja nuorteniltojen vetäjänä.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vallattomat, ainutlaatuiset ja rakkaat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.