Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Väkevää multaa – Lauluja Risteyksessä-messusta CD

21,50 

  
Julkaistu2010
ISBN / EAN6418722312662

Väkevää multaa cd:n laulut ovat Suomen Lähetysseuran Risteyksessä-messusta, joka kartoittaa kristityn elämää uudesta näkökulmasta, matalan kynnyksen tasolta.Maria Laakson laulamat, Antti Vuoren säveltämät ja Irja Aro-Heinilän sanoittamat laulut pulppuavat riemullista kiitosta Jumalalle.

Tekijät kuvailevat levyään näin: Kristityn tehtävänä on jakaa leipänsä kuin Saarijärven Paavo aikoinaan, mutta hänellä on myös lupa ja oikeus nauttia elämästä. Messun ylistyslaulun sanoin Jumala on ”väkevä multa” ja ”tarpeellinen salaoja” tai ”lämmin peitto”.
”Liike ainainen voi tässä hetkeksi jäädä kun kuullaan, miten musiikki soi ja kansa ylistää Herraansa suullaan. Tuhon jäljet me vaan kerran korjaamme, saammekin kuntoon. Naapurit kutsutaan. Pääsemme juhlan tuntoon. Laaksot vihannoi taas, lähteet puhkeavat, kiitoslaulunsa Herralle tuo miljoonat. Tuoksuvat heinät tuulessa. Arot leiskuvat kukkia. Arka äänensä saa, kuurolla kuulo on, ihmisvilinään liittyä voi jalaton. Risteyksessä kaikki, risteyksessä kaikki.” -Irja Aro-Heinilä

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Väkevää multaa – Lauluja Risteyksessä-messusta CD”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 6418722312662 Osastot: , ,