Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Vaikeat jäähyväiset

Brigitte Kloosterman & Ruth Smith Czerniak

5,00  4,50 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKKJMK
Julkaistu2010
Sivumäärä114
Koko135 x 210 x 8 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789525866148

Kahden vallattoman yksinhuoltajaäitinä oleminen voi olla vaikeata. Toisen heistä menettäminen järkyttävässä onnettomuudessa on kestämätöntä. Tragedia varjosti nuorta äitiä, ei vain kerran, vaan kolme kertaa. Vähemmässä kuin vuosikymmenessä Brigitte Kloosterman menetti kummatkin vanhempansa ja molemmat lapsensa eri tapahtumien kautta.

Kirjan päiväkirjaosa ja muisto-osa sisältävät yhden pienen perheen elämän matkan iloja ja suruja. Kanadan kolme läntistä maakuntaa ja Meksiko ovat tämän hämmästyttävän sydänsurujen ja uskon tarinan tapahtumapaikkoja.
Onko Jumala kyllin suuri, kun suru on ylivoimainen?
He, jotka ovat menettäneet rakkaansa liian varhaiselle kuolemalle, voivat omistaa itselleen tämän Brigitte Kloostermanin lukemisenarvoisen muistelmateoksen.
Kirjoittajista Brigitte syntyi Saksassa. Hän muutti myöhemmin Kanadaan, jossa hän kouluttautui terveyskeskuksen sairaanhoitajaksi ja toimi siinä virassa British Columbian pohjoisosassa. Menetettyään poikansa Ericin ja molemmat vanhempansa Brigitte vaihtoi ammattia. Hän opiskeli Briercrestin seminaarissa saaden maisterin oppiarvon perheneuvonnassa ja aloitti sitten Continental Missionin lähetystyöntekijänä Pohjois-Manitobassa. Hän on jättämässä Kanadan jatkaakseen tehtäväänsä ulkomailla.
Ruth Smith Czerniak toimii työntekijänä kahdessa seurakunnassa British Columbian pohjoisosassa ja on työskennellyt toimittajana ja kirjoittajana yli 20 vuotta. ”Kaksi poikaa Egyptistä” on raamatullinen novelli, jonka hän on äskettäin julkaissut. Hän on Brigitten ystävä ja retkeilytoveri, jota he edelleen harrastavat milloin mahdollista.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaikeat jäähyväiset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525866148 Osastot: , ,