Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Uskonnot kohtaavat

Mikko Heikka

34,00  30,60 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaGaudeamus
Julkaistu2018
Sivumäärä302
Koko217 x 140 x 29 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789524954778

Mahdollisuus parempaan maailmaan? Kuuluuko väkivalta islamiin? Mitä on ”vihreä buddhalaisuus”? Voivatko eri tavalla uskovat ihmiset oppia luottamaan toisiinsa ja elämään rauhassa keskenään?

Väestönkasvu, ilmastonmuutos ja poliittiset mullistukset saavat lähivuosikymmeninä satoja miljoonia ihmisiä liikkeelle. Uskonnoista on tulossa yhä tärkeämpi osa erilaisten globaalien kriisien ratkaisua. Tämä edellyttää uskontojen perusteiden selkeyttämistä sekä uskontojen tietoista irtautumista ääriryhmien ja poliittisten johtajien ohjauksesta.
Uskonnot kohtaavat selvittää, miten uskontojen rauhanomainen kohtaaminen on mahdollista, ja esittää, miten eri uskonnot voisivat olla mukana ratkaisemassa ympäristökriisejä eri puolilla maailmaa. Mukana on sekä nykypäivän kohtaamisia että vuoropuhelun juuria vuosisatojen takaa.
Uskontojen vuoropuhelun tavoitteena on entistä parempi ymmärrys omasta ja toisten uskonnosta. Jos eri tavalla uskovat oppivat olemaan ”paremmin eri mieltä”, synnytetään luottamusta ja kunnioitusta. Ne ovat välttämättömiä, kun halutaan rakentaa rauhaa ja parempaa maailmaa.
Vuoden 2018 Kristillinen kirja -kilpailun ehdokas

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uskonnot kohtaavat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789524954778 Osastot: , ,