Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Tyhjyyden pystyttäjä

Jukka Järvensivu

25,00 

  
KustantajaPäivä
Julkaistu2021
Sivumäärä190
Koko210 x 134 mm
ISBN / EAN9789523740358

Rooma 22. huhtikuuta 30 jKr. Poliisiupseeri Tullius selvittää Juudeassa roomalaisen kvestorin Longuksen kuolinsyytä mutta tutkii toistakin arvoitusta: missä on Nasaretilaisen ruumis?

“Juuri silloin kuulin miehen sanovan vieressäni: 'Gnaeus Gavius Tullius?'Käänsin päätäni vaistomaisesti äänen suuntaan. Ehdin nähdä, kun tummaan viittaan pukeutunut mies kohotti tikarin iskeäkseen sen kurkkuuni.”
Rooma 22. huhtikuuta 30 jKr. Poliisiupseeri Tullius komennetaan Juudeaan selvittämään roomalaisen kvestorin Longuksen kuolinsyytä.
Jerusalem kiehuu kuin ampiaispesä. Roomalaisia sotilaita syytetään laiminlyönnistä, koska heidän piti valvoa, ettei kukaan varasta Nasaretilaisen ruumista haudasta. Heidän väitetään nukkuneen vartiossa, ja ruumis hävisi tietymättömiin.
Tullius kiertelee Jerusalemissa ja Galileassa. Jouduttuaan kahdesti hengenvaaraan hän tajuaa, että Longuksen kuolema oli murha, jonka takana ovat vaikutusvaltaiset tahot.
Rovasti Jukka Järvensivu toimii Paattisten kirkkoherrana. Hän on myös ollut perustamassa Viis papeista -yhtyettä ja toimii sen basistina. Vuonna 2018 Päivä julkaisi hänen esikoisteoksensa “Outoja tarinoita ja armoa ajatonta”.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tyhjyyden pystyttäjä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuotetunnus (SKU): 9789523740358 Osastot: , ,