Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Tuhkasta syntyi herätys

James W. Goll

23,00  20,70 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2014
Sivumäärä223
Koko154 x 233 x 15 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515852908

Meneillään ovat ratkaisun hetket sekä Israelin että seurakunnan osalta. Ympäri maailman kaksi rinnakkaista aaltoliikettä kulkee juutalaisen kansan keskuudessa samanaikaisesti kohti täyttymystä. Monet ovat palanneet Israeliin nimeten sen kotimaakseen. Monet muut julistavat, että Jeesus on heidän Messiaansa. Monet uskovat kokevat, että me saamme todistaa loisteliasta, Raamatun ennustamaa, seurakunnan ja Israelin ennalleen palauttamista ja sitä, että Jumala kutsuu meitä ottamaan paikkamme noissa tapahtumissa. Mutta kuinka me voimme osallistua Hänen suunnitelmaansa, jos emme ymmärrä mitä parhaillaan tapahtuu?

JAMES GOLL kutsuu meitä oivalluksia herättävälle matkalle Jumalan sydämeen, kun hän jakaa kanssamme mm.: ymmärrystä seurakunnan ja Israelin elintärkeästä suhteesta ihmeellisiä todistuksia juutalaisista, jotka heräävät Jeesuksen kutsuun ympäri maailman kiehtovan historiallisen näkökulman juutalaisuuden historiaan alkaen Israelin kansan paosta Egyptistä (1. Moos.) tähän päivään saakka profeetallisen katsauksen Jumalan suunnitelmiin juutalaista kansaa varten ja seurakunnan tärkeään osaan siinä.
Kun suuntaamme katseemme Jumalan sydämen rakkauteen omaisuuskansaansa kohtaan, löydämme oman paikkamme rukousrintamassa ja yhteistyössä muiden kanssa tänä tärkeänä historiallisena ajankohtana.
James W. Goll on Encounters Network -järjestön hallituksen puheenjohtaja ja Prayer Storm -liikkeen kansainvälinen johtaja. Hän on kirjoittanut lukuisia laajoja Raamatun tutkimukseen liittyviä tekstejä ja on kirjoittanut yksin tai yhdessä muiden kanssa yli 20 kirjaa, mm. The Prophetic Intercessor, The Coming Prophetic Revolution ja Praying for Israel's Destiny. Goll palvelee freelancer-kirjoittajana Kairos-lehdessä, ja hänen opetus- ja palvelutyönsä on maailmanlaajuista.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuhkasta syntyi herätys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515852908 Osastot: , ,