Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Tien kulkijoita -nuottikirja

Anna-Mari Kaskinen

26,00  23,40 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaPäivä
Julkaistu2014
Sivumäärä184
Tuotemuotokierresidottu
ISBN / EAN9789524756723

Raamattupuisto olisi Vivamon alueelle levittäytyvä Raamattu-aiheinen puisto, jossa olisi sekä pysyviä näyttelyitä että vaihtuvia esityksiä. Puiston sesonkiaika olisi kesä, mutta toiminta jatkuisi ympäri vuoden.Tällaisin sanoin esittelimme aikanaan ystäväni Kalevi Rautjoen kanssa unelmaa, josta oli kehittymässä Vivamon Raamattukylä.

Monet suunnitelmistamme ovat jo toteutuneet. Meillä on Luomisen puutarha omenatarhassa, meillä on Nooan arkki lammasaitauksessa. Meillä on vaihtuvia esityksiä Uudesta ja Vanhasta testamentista sekä vaellusnäytelmät, jotka keskittyvät kirkkovuoden suuriin tapahtumiin: jouluun ja pääsiäiseen.
Kaikki on tapahtunut nopeasti. Takana on kuitenkin pitkä kypsyttelyvaihe, jolloin unelma sai itää ja kasvaa kaikessa rauhassa. Välillä se joutui kovallekin koetukselle. Matka on vielä kesken, mutta yksi asia on varma: Raamattu on ehtymätön kertomusten lähde.
Raamattukylän jokaisessa näytelmässä on paljon lauluja ja musiikkia. Tähän kirjaan on koottu kaikkien Raamattukylän näytelmien laulut vuosilta 2004-2014. Ne kertovat ihmisistä erilaisissa elämäntilanteissa. Ne kertovat Jumalasta, joka ei ole kaukana kenestäkään meistä.
Tervetuloa musiikkimatkalle ikuisiin kertomuksiin!

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tien kulkijoita -nuottikirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789524756723 Osastot: ,