Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Tie vie

Pekka Harne

6,00  5,40 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaSuomen Lähetysseura
Julkaistu2008
Sivumäärä160
Koko165 x 110 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789516243620

Rovasti Pekka Harnen Tie vie -kirjan sivuilla kuljetaan Raamatun ajan vaeltajien kanssa kymmenillä muinaisilla teillä, mutta myös oman aikamme kulkuväylillä aina Lahden moottoritietä ja Linnunrataa myöten.

Kirja koostuu lyhyistä luvuista, joiden pohjana ovat Raamatun tieaiheiset kertomukset, kuten Israelin kansan erämaavaellus tai Emmauksen tien tapahtumat.
Kirjan jokaiseen lukuun on liitetty myös tieaiheisia laulunsäkeitä sekä kansainvälisiä sananlaskuja, jotka valottavat teiden ja polkujen merkitystä eri kulttuureissa.
”Pelkistetysti on sanottu, että länsimainen ihminen kulkee tietään katse menosuuntaan päin, siis katsomalla tulevaisuuteen, afrikkalainen katsomalla menneisyyttä peruutuspeilistä”, Harne tiivistää. Oman kielemme tie-sanaa pidetään ikivanhana ja omaperäisenä. Siitä on myöhemmin johdettu teonsana tietää.
”Tietäminen on merkinnyt siis alun perin tien tuntemista ja osaamista”, Harne toteaa. Nastolalainen Pekka Harne on vastikään siirtynyt eläkkeelle Suomen Lähetysseuran palveluksesta.
Häneltä ovat aiemmin ilmestyneet mm. kirjat Murrettua leipää (Suomen Lähetysseura 2006) sekä Vuosi apostolien matkassa (Suomen Lähetysseura 2004).
!Tie kantakoon Sinua ensimmäiseltä sivulta viimeiselle asti!, Harne toivottaa Tie vie -kirjansa saatesanoissa. Kirja päättyy matkasiunaukseen.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tie vie”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516243620 Osastot: , ,