Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Terve kristillinen usko

Martti Ahvenainen

28,00 

  
KustantajaKKJMK
Julkaistu2019
Sivumäärä262
Koko140 x 215 x 22 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789527297131

Sanassa ”usko” on vain neljä kirjainta, mutta sen sisältö on täysin mullistava.Kaikki ihmiset uskovat johonkin. Olkoon kyseessä sitten uskonnollinen tai sekulaarinen elämän alue, usko tiettyihin arvoihin ohjaa jokaisen käytöstä ja toimintaa. Tässä pastori Martti Ahvenaisen ajankohtaisessa kirjassa käsitellään aluksi apostolisessa uskontunnustuksessa mainittuja kristillisen uskon perusteita ja sen jälkeen siirrytään uskon käytännölliseen puoleen.Kirja on rikas tietolähde niille, jotka haluavat löytää terveen uskon Jeesukseen Kristukseen. Joka uskoo häneen niin kuin Raamattu opettaa, löytää elämän ja ennen kaikkea tien, mikä vie perille Jumalan ikuiseen valtakuntaan.

”Martti Ahvenainen suojelee ja puolustaa sitä uskoa, joka on kuulunut uskoville kaikkien sukupolvien aikana. Lisäksi hän ottaa rohkeita askeleita osoittaen, miten elävä sydämen usko toimii ja käyttäytyy arjen keskellä. Sanassa ”usko” on vain neljä kirjainta, mutta sen sisältö on täysin mullistava.”
-David Sterling, pastori.
”Kirjailija pyrkii löytämään tasapainon opin ja elämän välille. Se on erinomaisen tärkeä tavoite tänä aikana, jolloin uskolla on taipumus muuttua laimeaksi ja mitäänsanomattomaksi – tai toisaalta ajautua äärimmäisyyksiin.”
-Tapio Lohikko, pastori.
”Jokainen Raamatusta ja hengellisen  elämän syventämisestä kiinnostunut saa tästä hyvän oppaan Pyhän Kirjan sanoman ymmärtämiseksi. Tämä kirja tulisi kuulua jokaisen kristityn kirjastoon.”
-Jarmo Makkonen, pastori.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terve kristillinen usko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789527297131 Osastot: , ,