Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Täytetty lupaus

Jørgen-Ulv Magnus

19,50  17,55 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja sana
Julkaistu2001
Sivumäärä189
Koko240 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9515850983

Hämmästyttävän kaunis ja yllättävä kirja! Todellinen lahjateos Jumalan omaisuuskansan ystäville! Täytetty lupaus on jo ilmestynyt Tanskassa ja Ruotsissa, nyt myös Suomessa.

Helsinki huhtikuussa 1948:
Suomen juutalaisessa Garsonin perheessä sopeudutaan sodan jälkeiseen aikaan. Suvun juuret ovat Venäjällä. Mikael Garson on puutavaran vientiä harjoittavan yrityksen omistaja, puoliso Monika on sairaanhoitaja. Perheessä on poika, Zev. Pojasta – oikeastaan vanhemmistakaan – ei Helsingin vilinässä voisi aavistella heidän juutalaista sukujuurtaan. He ovat kukin tavallaan pohjoismaisen vaaleita, vahvat mustat hiukset vain korostavat piirteitä. He elävät tasokasta elämää Suomen ruotsinkielisen väestön sivistyneistön riveissä.
Dramaattinen kirja alkaa sunnuntaipäivästä, jolloin Zev Garsonin koko elämä muuttuu. Jewish Agency, Juutalaistoimisto, on edustettuna Helsingissä. Zev saa kutsun Palestiinaan – tiedossa on juutalaisvaltion syntyminen Lupauksen maaperälle milloin tahansa: suomenjuutalaista nuorukaista tarvitaan. Perheen siunauksella varustettuna Zev Garson lähtee. Matkareitti kulkee Kööpenhaminaan, Pariisiin, laittoman juutalaisarmeijan Haganan koulutusleirille eteläiseen Ranskaan. Sieltä Tel Aviviin. Kokemaan Israelin itsenäistyminen ja osallistumaan eturintamassa sotaan juutalaisen olemassaolon oikeudesta.
Zev Garson päätyy Israelin salaisen palvelun tehtäviin. Avioituneena hänen tiensä kulkee maailman mahtavien palatseihin – eikä häntä kiitos skandinaavisen ulkomuotonsa tunnisteta juutalaiseksi, joka ostaa aseita ja sotilasaluksia Israelin elämäksi. Romantiikka ja jännitys vuorottelevat niin elämässä kuin kirjassakin. Kun onnettomuus iskee, Zev Garsonin koko maailma romahtaa. Mutta – koskematta enempää kerrontaa toteamme, että elämän oletetusta lopusta räjähtää esiin kokonaan uutta Israelin Messiaan puuttuessa tapahtumiin.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Täytetty lupaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9515850983 Osastot: , ,