Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Tavallisen rukouksen taivaallinen voima

Joyce Meyer

24,00  21,60 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu3.p. 2014
Sivumäärä304
Koko153 x 233 x 22 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515852168

Uskotko todella rukoustesi saavan jotakin aikaan? Kaipaatko syvempää, rikkaampaa, säkenöivää yhteyttä Jumalaan rukouselämäsi kautta?

Lähes jokainen rukoilee joskus. Useimmille rukous on vain keino saada Jumala täyttämään tarpeemme. Sääli – sillä rukous on suunnattomasti enemmän kuin saada Jumalalta apua hätämme hetkellä. ”Tärkeintä tietoa rukouksesta on tämä: rukouksessa aina kohtaat Jumalan ystävänäsi”, toteaa JOYCE MEYER. Tästä avautuvat tämän kirjan aarteet. Olemme suurimman rukoilijan Jeesuksen rukouskoulussa. Opimme ymmärtämään täyttymystä vaille jääneiden rukoustemme tarkoituksen. Tunnistamme toimivan, vastauksia tuovan rukoustyön ehdot ja esteet.
Tärkeä opetus: Miten käyttää Raamattua rukouksessa. Käsitämme, miten rukoileminen auttaa meitä pysymään vahvoina elämän käänteissä. Erilaiset rukouskategoriat avautuvat: on ylistys-, kiitos- ja palvontarukousta, pyhitys- ja luovutusrukousta, esi- ja sopimusrukousta. Rukouksessa on voimaa. Rukouksen tiellä lataudumme viisaudella, lohdutuksella, saamme neuvoa ihmissuhteisiin ja valmistaudumme tämän elämän jälkeistä suurta tulevaisuutta varten. Nyt on aika rukoilla.
”Tällä kirjallaan Joyce Meyer opetti minua aina vain enemmän rakastamaan rukousta ja sitä ihmistä, jonka puolesta rukoilen.” – PIRKKO JALOVAARA KIRJAN ESIPUHEESSA
JOYCE MEYER opettaa Raamatulle uskollisesti käytännön kristillistä elämäntietoutta. Hänen seminaarinsa järjestetään suurimmissa katetuissa stadioneissa. Hän on kirjoittanut yli 70 kirjaa, joista on käännetty suomeksi mm.: Älä ole kaikille mieliksi, Minä ja minun suuri suuni, Ristiriidoista vapaa elämä, Mielen taistelukenttä ym. Joyce Meyerin radio- ja tv-ohjelmat kattavat koko maapallon, Suomessa ne näkyvät TV7-verkossa. Joycella ja hänen miehellään Davella on neljä aikuista lasta. Heidän kotinsa on St. Louisissa, Yhdysvalloissa.

SISÄLLYS

Esipuhe: Miksi sydän ei rukoile?
Johdanto
1. Herra, opeta minua
2. Yksinkertainen etuoikeus
3. Kuin hengitys
4. Rukouksen voima
5. Ylistys, palvonta ja kiitos
6. Pyhitysrukous ja luovutusrukous
7. Anominen ja kestävä rukous
8. Esirukous ja sopimusrukous
9. Sana ja Henki
10. Avaimia voimalliseen rukoukseen
11. Verrattomasti muita parempi
12. Neljätoista rukousvastauksen estettä
13. Varma voitto rukouksessa
14. Rukoile ja vahvistu
Lopuksi
Viitteet
Kirjan tekijästä

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tavallisen rukouksen taivaallinen voima”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515852168 Osastot: , ,