Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Stressinkäsittelyn työkirja

Block, Bryant Block, Peters

32,00  28,80 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaViisas Elämä
Julkaistu2019
Sivumäärä290
Koko209 x 180 x 18 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789522608055

Krooninen stressi on valtava ongelma nykyisessä elämänmenossa, ja se lisääntyy vuosi vuodelta. Vaikka stressi näyttääkin valtaavan alaa jatkuvasti, ei ole syytä huoleen: uusien tutkimusten myötä on löydetty tehokkaita menetelmiä stressin hallintaan. Sekä kehon että mielen huomioon ottava menetelmä on yksi toimivimmista.

Kliinisissä tutkimuksissa toimivaksi todettu, helppo kehon ja mielen toiminnat yhdistävä menetelmä auttaa lukijaa laskemaan stressitasoaan huomattavasti, eikä siihen mene kuin muutama viikko! Stressinhallinnan työkirjan harjoitusten avulla opitaan päästämään irti ongelmallisista ajatuksista ja tunteista, ja samalla keho ja alitajunta päästävät irti piinaavista jännitystiloistaan. Näin keho ja mieli vapautuvat stressistä ja alkavat parantua.
Kirjassa myös opetetaan nopeasti tehoavia mindfulness-harjoituksia, joiden avulla selviää tiukoista tilanteista. Selkeät ohjeet ja harjoitukset tekevät kirjasta helppokäyttöisen. Nyt jos koskaan on aika ottaa koko kehon ja mielen kapasiteetti käyttöön ja selättää stressi lopullisesti!

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stressinkäsittelyn työkirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789522608055 Osastot: , ,