Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Profeetallinen palvelutehtävä

Hannu Virta

20,00 

  
KustantajaLighthouse Network Ltd Oy / TV7 Kustannus
Julkaistu2021
Sivumäärä217
Koko150 x 210 x 15 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789525865882

Apostoli Paavalin mukaan kaikki uskovat voivat profetoida (1. Kor. 14:31).
Virta käsittelee profeetallisuutta käytännössä. Miten Jumala puhuu ja profeetallinen puhe ilmenee? Miten karsia sielullinen aines ja arvioida profetiaa? Mikä on profeetallisen voiman tarkoitus sairauden, kuoleman, demonien tai luonnonlakien edessä? Mitkä tekijät estävät tai heikentävät profeetallista voimaa? Tämä kirja on Virran kolmiosaisen opetussarjan päätösosa.

Apostoli Paavalin mukaan kaikki uskovat voivat profetoida (1. Kor. 14:31).

”Kun aikoinaan harkitsin, voisiko minusta tulla uskova, päätin yrittää tehdä sen kaikki tai ei mitään -periaatteella. Halusin kokea kaiken, mitä Jumalalla on ihmistä varten varattuna”, Hannu Virta sanoo. ”Halusin kokea käytännössä, että Raamattu on totta. Halusin kohdata henkilökohtaisesti Jumalan, joka kommunikoi ihmisen kanssa. Jumalan, jonka yliluonnollinen voima vaikuttaa konkreettisia asioita. Mikään muu ei olisi pystynyt tekemään minusta uskovaa.”

Itsenäisenä jatkona ”Elian Hengessä” -teokselle Virta käsittelee nyt profeetallisuutta käytönnössä. Miten Jumala puhuu ja profeetallinen puhe ilmenee? Miten karsia sielullinen aines ja arvioida profetiaa? Mikä on profeetallisen voiman tarkoitus sairauden, kuoleman, demonien tai luonnonlakien edessä? Mitkä tekijät estävät tai heikentävät profeetallista voimaa? Tämä kirja on Virran kolmiosaisen opetussarjan päätösosa.

Hannu Virran kutsumus on palvella ihmisiä yli seurakuntarajojen opettamalla heitä niin, että jokainen voisi löytää itselleen Jumalan varaaman paikan ja tehtävän. Hän on koulutukseltaan teologian maisteri (MTh) ja opiskellut myös klassista kreikkaa sekä historiaa. Hannu Virta toimii kansainvälisen evankelistan Ester Aili Heinosen töyhteydessä yhteiskristillisessä Carro de fuego -järjestössä (www.cdf.fi).

Paino 0.330 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Profeetallinen palvelutehtävä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *