Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Presidentti Kyösti Kallion rukous Suomen puolesta Talvisodan aikaan HSK023

Postikortti

1,30 

(5 tuotearviota)
  

Presidentti Kyösti Kallion rukous Suomen puolesta Talvisodan aikaan

Taivaallinen Isämme, katso armossasi kansamme puoleen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme Sinua: Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua. Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä, jotka johtavat kansamme tuhoon. Herra, armahda meitä.
Herra Jeesus Kristus, ilman sinua olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuuden henkivaltoja vastaan, joiden vaikutukset ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä. Herra, sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset saatanalliselta eksytykseltä. Herra, armahda meitä.
Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapahtavasta armostasi. Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi, että me tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi olkoon meissä se voima, joka voittaa pimeyden vallat kansassamme.
Herra Jeesus Kristus, kaiken me voimme Sinun kauttasi, siihen me uskomme. Armahda meitä. Aamen.

 1. Gideon-veli

  Tosi hyvä rukous maamme puolesta. joka saattoi olla ratkaiseva tekijä, että Herran tukemana talvisodan taistelurintama pysähtyi eikä Suomea sen jälkeenkään toistaiseksi ole miehitetty.

 2. Oissu

  Tätä rukousta tarvitsemme edelleen Suomessa! Levitetään tätä ympärillemme Isänmaassamme!

 3. Veivi

  Silloin vielä uskottiin Jumalaan

 4. Nimetön

  hyvä

 5. Asko Partti

  Suomenkansan on herättävä jälleen rukoilemaan kaikkea sitä pimeyttä ja moraalittomuutta vastaan joka keskuudessamme vallitsee ja vaikuttaa.Jumala on sama Jeesuksen nimessä on voima tehdä ihmeitä ilman määrää tänäänkin.

Lisää arvio

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuotetunnus (SKU): HSK023 Osastot: , ,