Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Pieni RAUHAN hetki lapsille

Jenny Meldrum

12,00 

  
KustantajaTV7 Kustannus
Julkaistu2019
Sivumäärä40
Koko160 X 160 X 8 mm
Tuotemuotokovakantinen, kansipaperi
ISBN / EAN9789525865639

Jumala,kerrot r a u h a s t a rakkaustarinassasi,jonka kirjoitit juuri minulle

1. osa Jenny Meldrumin Pieniä hetkiä –kirjasarjasta lapsille on ilmestynyt suomeksi.
Tämä kauniisti kuvitettu kirja tarjoaa lapselle pienen pysähtymisen hetken arjessa. Se tuo kokemuksen levosta, joka seuraa, kun viettää aikaa perheenjäsentensä ja Jumalan kanssa. Kirja vahvistaa lapsen käsitystä siitä, että Jumala arvostaa ja rakastaa jokaista.
Kukin kuva on sijoitettu lyhyen, rohkaisevan tekstin yhteyteen, mitä täydentää viittaus jakeeseen Raamatussa. Vanhemmat voivat tutkia Raamatun sanaa yhdessä lapsen kanssa. Jenny Meldrum rohkaisee lapsia etsimään Jumalan totuuksia ja ihmeitä. Hän uskoo rakastavaan Jumalaan, jonka kanssa voi kasvaa syvään, henkilökohtaiseen suhteeseen. Tämä on myös Pieniä hetkiä -sarjan ajatus.
Kirjan kirjoittaja ja kuvittaja Jenny Meldrum asuu Sussexin maakunnassa Englannissa. Hänen perheeseensä kuuluvatpuolison lisäksi kolme lasta ja labradorinnoutaja. Meldrum on kristitty kuvataiteilija ja lastenkirjailija. Pieniä hetkiä -sarjaan kuuluu viisi pientä kirjaa ja ne ilmestyvät Suomessa TV7:n kustantamana.
Jennyn terveiset vanhemmille:
Hyvä vanhempi,
Kirjasarjani nimi on Pieni hetki (eikä Uuvuttava lukutunti), koska sellaisiksi olen kirjat suunnitellut. Ne ovat lepohetki sinulle ja lapsellesi kiireisen päivän keskellä. Hengähdystauko melusta ja hälinästä. Tuokio, jolloin saa olla paikallaan. Raamattu on täynnä mitä kauneimpia kertomuksia, jotka ovat syntyneet usean kirjoittajan kynästä satojen vuosien aikana. Jokainen kertomus viestii ihmeellisestä Jumalasta ja hänen suurenmoisesta rakkaudestaan lapsiaan kohtaan. Tämän kirjan sanat eivät ole sanatarkkoja käännöksiä vaan ajatuksia, jotka nousevat omista lempijakeistani. Toivon, että sanat ja kuvat johdattavat niin pienet kuin suuretkin lukijani kohtaamaan Jumalan sellaisena kuin hän on. Rukoilen, että totuus Jumalan valtavasta rakkaudesta sinua kohtaan juurtuisi syvälle sydämeesi.
-Jenny

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pieni RAUHAN hetki lapsille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuotetunnus (SKU): 9789525865639 Osastot: , ,