Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Oman elämäsi jedi — Ohjaajan kirja

Laura Huovinen, Heli Pruuki, Antti Vesivalo

42,90 

  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu2021
Sivumäärä171
Koko250 x 173 x 11 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789523543294

Itsenäistyjän kurssin ohjaajan kirja perustuu Oman elämäsi jedi – itsenäistyjän kirjaan. Kirjan pohjalta voi rakentaa nuorille aikuisille elämän- ja arjenhallinnan taitojen kurssin esimerkiksi toisen asteen oppilaitoksissa, järjestöissä tai seurakunnissa – kaikkialla, missä työskennellään itsenäistyvien ja aikuistuvien nuorten parissa.

Kirjassa on 27 aihealuetta, joista jokaiseen on runsaasti työskentelytapaehdotuksia. Aiheina ovat muun muassa itsetuntemus, tunteet, ihmissuhteet, hyvinvointi sekä työhön, asumiseen ja rahaan liittyvät asiat. Kirjan pohjalta voi kutakin aihealuetta käsitellä tunnista useampaan tuntiin kurssin ohjaajan tavoitteiden mukaan.

Laura Huovinen on helsinkiläinen pappi, joka työskentelee Nuorten TALOn toiminnanjohtajana. Jedikurssit ovat hänen kehittämiään.
Heli Pruuki on pariterapeutti, perhepsykoterapeutti ja tuottelias tietokirjailija. Hän työskentelee Lasten ja nuorten keskuksen kehitysjohtajana.
Antti Vesivalo on opinto-ohjaaja Alppilan lukiossa Helsingissä. Hän on tehnyt useita oppimateriaaleja oppilaanohjauksesta, yhteiskuntaopista sekä globaali- ja yrittäjyyskasvatuksesta.

Paino 0.372 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oman elämäsi jedi — Ohjaajan kirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *