Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Minä olen : mietiskelyjä Mooseksen matkassa

Pertti Repo

8,00 

Varastossa

  
KustantajaSuomen lähetysseura
Julkaistu2008
Sivumäärä67
Koko115 x 170 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789516243644

Mooses tunnetaan Vanhan testamentin väkevänä patriarkkana, joka johti kansansa Egyptistä Luvattuun maahan. Mutta voisiko Mooses toimia oppaanamme myös arkisessa hiljentymisessä?Lahtelaisen teologian tohtorin Pertti Revon kirja Minä olen – Mietiskelyjä Mooseksen matkassa (Suomen Lähetysseura 2008) sisältää aineistot päivittäiseen hiljentymiseen neljän viikon ajaksi. Kirjassa käydään läpi Mooseksen elämän vaiheita ja peilataan niitä omaan elämään.

”Haluan antaa yksityiselle kilvoittelevalle ihmiselle kotokäyttöön apuvälineen arkiseen hiljentymiseen. Esimerkiksi nyt paaston aikana voi päivittäin tutkailla itseänsä, kuka minä olen, millainen Jumala on ja minkälaisena Jumala on Moosekselle näyttäytynyt”, Repo kertoo.
”Ajattelin ihan tavallista ihmistä kirjoittaessani tämän kirjasen. Sellaistakin, joka ei ehdi tai halua tulla kirkon yhteisiin tilaisuuksiin, mutta joka haluaa pohtia jotain Raamatun teemaa ja rauhoittaa itsensä pienellä pysähdyksellä arkipäivän keskellä.”
Kirjasen tekoon Repoa innostivat myös hänen seurakunnissa pitämänsä Hiljentyminen arjessa -kurssit. ”Hiljentyminen arjessa, Exerzitien im Alltag, on saanut alkunsa Keski-Euroopassa, jossa itsekin kävin läpi näitä harjoituksia ison paaston aikana. Siellä kymmeniä tuhansia sekä evankelisia että katolilaisia kokoontuu paaston aikana neljä viisi kertaa ryhmiin. Niissä pohditaan viikon aikana tehtyjä päivittäisiä harjoituksia ja niiden synnyttämiä hengellisiä kysymyksiä”, Repo kertoo.
Myös Minä olen -kirjan harjoituksia voi tehdä hyvin ryhmässä, joka kokoontuu vaikkapa kerran viikossa. Ryhmäkokouksissa voidaan keskustella aineiston herättämistä ajatuksista sekä rukoilla, laulaa ja meditoida yhdessä.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Minä olen : mietiskelyjä Mooseksen matkassa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516243644 Osastot: , ,