Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Miksi, ihminen?

Matti Vuolanne

23,00  20,70 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja sana
Julkaistu2007
Sivumäärä185
Koko220 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789515851819

Suomessa ihmiset elävät hätätilassa.Niinkö? Kuka niin näkee ja sanoo?Minä näen ja sanonkin sen. Pappina ja ihmisenä, menossa kansamme keskellä, istuutuen kuuntelemaan ja yrittäen jakaa, olen todistanut masennusta, katkeruutta, lannistumista ja omanarvon puutetta. Nähnyt ulospääsemättömiä olotiloja tuskan ja ahdistuksen summana. Ei ole työtä, ei ole rahaa. Vaikka ulkonaisesti näyttäisikin menevän hyvin, moni voi sisäisesti huonosti.

Jopa puoli miljoonaa suomalaista etsii apua masennuslääkkeistä, vaikka tutkimustulos osoittaa, ettei lääkitys masennukseen auta. Suuri on joukko, joka kärsii läheisensä sairauden tähden. Joka toinen päivä joku 75 vuotta täyttäneistä riistää hengen itseltään.
MIKSI, IHMINEN?
Rukoilin, huokailin ja itkin ihmisen vierellä. Itkin omaa avuttomuuttani pappina ja sielunhoitajana. Jumala vastasi antamalla sanoman, joka rohkaisee, nostaa maassa olevan ylös tielle ja vahvistaa aina perille pääsyyn saakka. Miksi ihminen et ottaisi vastaan apua Jumalalta, kun se ei maksa sinulle mitään? Jeesus valmisti koko ihmisellesi pelastuksen. Lahja odottaa ottamista. Tällä kirjalla pyydän auttaa sinua. – MATTI VUOLANNE.
Matti Vuolanne kertoo oppineensa, että Raamattu ja Jeesus itse rohkaisevat kyselemään vaikeitakin. Vaikeatkin kysymykset pikkuhiljaa selviävät Raamatun äärellä, kun Pyhä Henki niitä avaa.
– RAINO SALMIJÄRVI, PORIN KIRKKOSANOMAT

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Miksi, ihminen?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515851819 Osastot: , ,