Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Matka maailmaan

Dorling Kindersley

Loppuunmyyty

33,00  29,70 

KustantajaReadme.fi
Julkaistu2019
Sivumäärä160
Koko310 × 261 × 18 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789523217409

Koululaisen ihmeellinen karttakirja Matka maailmaan tarjoaa kuvallisessa muodossa runsaasti tietoa monenmoisista ilmiöistä. Se vastaa visuaalisesti kysymyksiin mitä,missä ja miksi.Matka maailmaan on huikea kokoelma juuri sitä varten suunniteltuja maailmankarttoja, joissa esitellään uskomattomia, kiehtovia ja mukaansatempaavia ilmiöitä laivanhylyistä ja muumioista aina miljonääreihin ja hirmumyrskyihin. Yksityiskohtaisin selityksin varustetuista kartoista selviävät ilmiöiden sijainnin lisäksi niiden taustat.Mikä tekee siitä ainutlaatuisen? Kirjan yli 80 maailmankartassa esitellään valtavan monenlaisia aiheita mukaansatempaavin kuvin, jotka kannustavat oppimaan ja herättävät mielenkiinnon ympäröivää maailmaa kohtaan. Kirjan kauniisti kuvitetuista kartoista selviää välittömästi sekä esiteltävä ilmiö että sen maantieteellinen ulottuvuus.

Dorling Kindersleyn palkitut kartanpiirtäjät ovat karttoja laatiessaan tukeutuneet tuoreimpaan tietoon Maan pinnasta ja houkutelleet siitä esiin laskennallisin keinoin huikeita visuaalisia näkymiä. Jokaisella aukeamalla
pääosassa on karttakuva. Karttaa täydentävät paneelit tarjoavat lisätietoa kuvan tueksi, olivatpa esiteltävinä sitten meteorikraatterit tai urheilustadionit.
Lisäksi kirjassa on tekstipaneeleja, jotka laajentavat karttakuvan aihetta, tarjoavat uudenlaisen näkökulman kartalla esiteltyyn ilmiöön tai taustoittavat sitä.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Matka maailmaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789523217409 Osastot: , ,