Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Maailman suurimmat saarnaajat

Ray Comfort & Kirk Cameron

10,00  9,00 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKKJMK
Julkaistu2013
Sivumäärä231
Koko135 x 210 x 15 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789525866643

”Jos tahdot kokea todellista iloa, olen varma siitä, ettei mikään rikastumisen, lisääntyvän tiedon, vaikutusvallan tai minkään muun asian tuottama ilo voi milloinkaan vetää vertoja sille riemulle, jonka koet pelastaessasi sielun kuolemasta.”- C. H. Spurgeon

Ray Comfort ja Kirk Cameron ovat koonneet historian suurimpien saarnaajien väkevimmät kristilliset saarnat samoihin kansiin. Seuraa näitä saarnaajia, kun he puhuvat useista tärkeistä aiheista kuten evankelioimisen avaimesta ja siitä, miten voit voittaa sieluja.
Kun suljet tämän kirjan luettuasi sen, olet saanut maistaa Charles Spurgeonin puhetaitoa, John Wesleyn sielun paloa, Jonathan Edwardsin tarmokkuutta ja olet nähnyt, missä heidän menestyksensä salaisuus on.
Kirjoittajista:
Monet kristilliset johtajat ovat kiittäneet Ray Comfortin työtä, esimerkiksi Franklin Graham, David Wilkerson ja Josh McDowell. Comfort on kirjoittanut 40 kirjaa. Hänellä on kolme aikuista lasta, ja hän asuu vaimonsa Suen kanssa Etelä-Kaliforniassa.
Kirk Cameron tunnetaan Yhdysvalloissa suosituista televisiosarjoista. Hän asuu vaimonsa Chelsean ja heidän kuuden lapsensa kanssa Etelä-Kaliforniassa.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maailman suurimmat saarnaajat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525866643 Osastot: , ,