Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Lupaan sinulle

Gary Smalley

12,00 

Varastossa

  
KustantajaPäivä
Julkaistu2013
Sivumäärä64
Koko125 x 180 x 12 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789524755917

”Vasta kun puolisot tuntevat olevansa tunnetasolla ”turvassa”, heistä voi aidosti ja oikeasti tulla yhtä, kuten Jumala on tarkoittanut.”

Gary Smalley, joka on Yhdysvaltain arvostetuimpia avioliittoneuvojia, esittelee kirjassaan yksinkertaista mutta hätkähdyttävää väittämäänsä: onnistuneiden avioliittojen perustana on luottamus, eivät käyttäytymistaidot, joita kovasti opettelemme.
nnettuaan vuosien ajan neuvontaa aviopareille Smalley oivalsi, että avioliiton onnistumiseksi tarvitaan enemmän kuin että oppii kumppaninsa rakkaudenkielen, toimii taitavasti ristiriitatilanteissa, hallitsee tunteensa tai harjaantuu hyväksi sängyssä. Kaikki tuo on hyödytöntä, ellei puoliso tunne oloaan niin turvalliseksi, että uskaltaa avata sydämensä pelkäämättä tulevansa arvostelluksi, syytetyksi, tuomituksi tai torjutuksi.
Smalley sanoo, että vasta kun puolisot tuntevat olevansa tunnetasolla ”turvassa”, heistä voi aidosti ja oikeasti tulla yhtä, kuten Jumala on tarkoittanut. Kymmenen vuoden tutkimustulostensa pohjalta kirjoittaja esittelee kolmekymmentä lupausta, joita toteuttamalla avioliitosta voi tulla unelmien täyttymys – tai ainakin onnellinen.
Lupauksia on siis yksi kuukauden joka päiväksi, ja ne on jaoteltu viiden sitoumuksen ryhmiin. Juuri nämä sitoumukset ovat avain avioliiton onnistumiseen.
Valtit:
– Ydinasiaa avioliitosta
Kohderyhmät:
– Perhe- ja parisuhdetyöntekijät
– Avioliittokurssit
– Papit ja sielunhoitajat
– Terapeutit

Paino 0.180 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lupaan sinulle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789524755917 Osastot: , ,