Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Luomakunta, Ekologinen Raamattu

Uusi käännös (-92)

25,00 

  
KustantajaPipliaseura
Julkaistu2020
KokoSivukoko 100 x 140 mm
ISBN / EAN9789515775498

Tämän Raamatun materiaalit on valittu ympäristökriteerein, luomakuntaa varjellen (1. Moos. 2:15).Raamattupaperi on suomalaista UPM EcoLite -paperia, jolle on myönnetty EU-ympäristömerkki. Paperin valmistuksessa osa raaka-aineesta on peräisin kierrätyspaperista ja puut tehtaalle saapuvat sertifioiduista lähimetsistä. Jokaisen paperinvalmistukseen käytetyn puun tilalle UPM on istuttanut keskimäärin neljä uutta puuta.Kansimateriaali on suomalaisen Kiiltoplast Oy:n uusiokäytettyä PVC-muovia, joka on lyijy- ja kadmiumvapaata, ftalaatitonta sekä liuotinvapaata. Pinnoite parantaa kirjan kestävyyttä ja siten pidentää Raamatun käyttöikää. Lukunauhojen materiaali on peräisin kierrätyspulloista.Raamatun on painanut ja sitonut kansiin suomalainen St Michel Print Oy.Mikäli tämä kirja tulee käyttöikänsä päähän, kierrätäthän kannet ja lukunauhat energiajätteenä ja paperin paperinkeräyksen kautta

Kirjassa on hyvin vähän painettua liitemateriaalia.  Laajemmat karttaliitteet ja tausta-aineistoa löydät osoitteesta Raamattu.fi.
Raamattu sisältää yksilöllisen koodin, joka oikeuttaa 12 kuukauden tilausjaksoon Piplia-sovelluksessa ja Raamattu.fi-verkkopalvelussa.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luomakunta, Ekologinen Raamattu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515775498 Osastot: , , ,