Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Lesken sydän riemuitsee

Miri Moriah

25,00  22,50 

Varastossa

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaEcom ry / Tabita Oy / Itätuuli-kustannus Oy
Julkaistu2008
Sivumäärä312
Koko147 x 208 x 21 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789525460216

Lesken sydän riemuitsee paljastaa yksinkertaisen totuuden Jumalan sydämeltä., se on sydämen huuto tämän päivän kristityille ja entisajan Israelille ja koskee orpoja ja leskiä.Miri Moriah jakaa oman elämänkokemuksensa: hän kantoi ”orpouden hengen” taakkaa nuoruudessaan, jäi leskeksi kahden pienen lapsen äitinä jo 31-vuotiaana, hänen tiensä johti ”pelastamaan” nuoria juutalaisorpoja, jotka olivat elämässään haaksirikkoutuneita, vailla toivoa ja tulevaisuutta.

Kirjan sivuilla Miri paljastaa nuorena leskenä elämisen tuskan ja sen, millaista oli kasvattaa isättömiä lapsiaan yksin. Hän myös todistaa Jumalan ihmeellisestä armosta ja voimasta, joka nosti hänen pienen perheensä ”tuhkasta” tulevaisuuteen, kutsumukseen ja tarkoitukselliseen elämään.
Tämän henkilökohtaisen todistuksen ja Raamatun kirjoitusten valossa löydät Jumalan oman haavoittuneen sydämen, Hänen hellän tapansa toimia omiansa kohtaan näinä viimeisinä aikoina, sekä ”leskeyden” kohdanneen Israelin, jonka Jumalan on luvannut palauttaa ennalleen itseään varten.
Tämä on tositarina ja nykyaikainen todistus Jumalan uskollisuudesta, joka puolustaa, parantaa ja vahvistaa uudelleen kaikki hyljätyt ja murheelliset sydämet. Hän on todella ”orpojen isä” ja ”leskien aviomies”.
Menehtyväisen siunaus tuli minun osakseni, ja lesken sydämen minä saatoin riemuitsemaan.”
Job 29:13

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lesken sydän riemuitsee”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525460216 Osastot: , ,