Raaka-aineiden tuoreus, raikkaus, aitous ja maku palauttivat mieleen sen, miksi ruoasta oli tullut hänelle paitsi harrastus, myös työ.
Tähän kirjaan on kerätty Teresan rakkaimmat reseptit Ranskasta. Reseptit ovat helppoja ja nopeita valmistaa, kuten Teresan ruoka- ja reseptifilosofiaan kuuluu. Pääosassa on aina maukkaat raaka-aineet ja niiden makua korostetaan yksinkertaisilla valmistustavoilla ja maustamisella. Reseptit sopivat valmistettavaksi missä vain ja niiden avulla voi tuoda kotikeittiöön pienen palan ranskalaisen maaseutukeittiön tunnelmaa ja tuoksuja.
Tunnelmaa kirjaan tuovat myös ihanat maukkaat kuvat. Kirja kuvat ovat lahjakkaan Hanna Hurtan, joka saa kuviin tallennettua ruoasta kaiken, melkein sen tuoksunkin.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.