Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kasvokkain Jeesuksen kanssa

Samaa Habib ja Bodie Thoene

23,00 

  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2014
Sivumäärä286
Koko130 x 210 x 20 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515852946

Kertomus, joka on kuin suoraan Lähi-idän ajankohtaisuutisista. Ääri-islamilainen terroristijoukko pommittaa kokoontunutta kristittyjen seurakuntaa jumalanpalveluksen aikana. Viisisataa ihmistä pyrkii pakoon rakennuksen ahtaasta takaovesta. Osa saa surmansa. Kaaoksen, tulen, savun ja veren keskellä nuori surmattu nainen palaa elävien joukkoon.

Ensimmäisestä kerrasta, jolloin Samaa Habib kuulee Jeesuksen kutsun luopua islamista ja uskoa Messiaaseen, aina siihen saakka, kun Samaa kohtaa Jeesuksen kasvokkain taivaassa, hänen elämässään näkyy Jumalan yliluonnollinen rakkaus ja voima. Hänen toivorikas, innoittava, mukaansa tempaava ja ylitsevuotavasti Jeesuksen todellisuudesta ja rakkaudesta kertova elämän dokumenttinsa osoittaa Jumalan voivan murtautua esille missä tahansa kenen tahansa elämän vaiheissa. Kirja on samalla avattu ikkuna maailmaan ja tapahtumiin, joista joka päivä kuulet ja luet tiedotusvälineissä.
Tämä kirja on todistus rohkeudesta, jollaista emme osaa edes kuvitella. Se piirtää kuvan vainotun seurakunnan arkitodellisuudesta Raamatun mailla. Jokaisen uskovan on luettava se silmät avattuina niille, jotka elävät Lähi-idän taistelevien ryhmittymien keskellä.
– CINDY JACOBS
Esirukoilija; Generals International
Samaata vainottiin kammottavasti vuosikausia, mutta hän ei koskaan kieltänyt Jeesusta. Nyt hän kertoo voimallisen sanomansa Kristuksen rakkaudesta ja anteeksiantamuksesta vainoojiaan kohtaan. Olkoon hänen elämänsä meille esimerkkinä.
– HEIDI BAKER
Iris Global -järjestön perustaja ja johtaja

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasvokkain Jeesuksen kanssa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515852946 Osastot: , ,