Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Kaikki on toisin

Eero Junkkaala

6,00  5,40 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaSuomen lähetysseura
Julkaistu2007
Sivumäärä135
Koko210 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789516243569

Eero Junkkaala piirtää kirjassaan Kaikki on toisin tuokiokuvia matkoiltaan Tansaniaan, Israeliin, Venäjälle ja Taiwaniin.

”Kuulin kerran jonkun lähetystyöntekijän neuvovan uudelle tulokkaalle, että tämän kannattaisi ottaa valokuvia heti ensimmäisten kuukausien aikana, koska myöhemmin hän ei enää näkisi mitään kuvattavaa. Koska minulla on parin vuoden aikana ollut tilaisuus mennä moniin maihin ensimmäistä kertaa elämässäni, päätin tehdä samoin. Kirjoitin vaikutelmiani muistiin, ja niin syntyi tämä kirja”, Junkkaala kertoo kirjansa esipuheessa.
Raamattuopettajana Junkkaala kohtaa vieraissa kulttuureissa usein hyvin yllättäviäkin asioita ja kysymyksiä, jotka saavat tarkastelemaan elämää uudesta näkökulmasta.
”Jokaisen matkan jälkeen maailma näyttää hiukan erilaiselta. Meidän tapamme toimia ja ajatella on hyvä mutta ei ainoa mahdollinen. Erilaisuus näyttää usein aluksi uhalta mutta on lopulta rikkaus. Mennessäni opettamaan menen aina myös oppimaan”, Junkkaala korostaa.
Toisaalta vastaan tulee myös hämmästyttävää samankaltaisuutta. Maailma onkin pieni kylä, jossa kaikki syövät riisiä ja juovat coca-colaa. Euroopan, Aasian ja Afrikan ihmisen kasvoille leviää kaunis hymy, kun häntä lähestyy ystävällisesti. Ihmisen pohjimmaisessa olemuksessa on jotain kaikille kuuluvaa ja syvästi yhteistä.
rkeologi, teologian tohtori Eero Junkkaala on suosittu raamattuopettaja, joka luennoi ahkerasti niin maailmalla kuin eri puolilla Suomea. Hän on tehnyt Israelissa kaivauksia parinkymmenen vuoden ajan ja kirjoittanut yli 20 kirjaa. Tällä hetkellä hän toimii Suomen Lähetysseurassa raamattukouluttajana.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaikki on toisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516243569 Osastot: , ,