Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Jutellaanko – Miten käsitellä lapsen kanssa vaikeita asioita

Aino Juusola

32,90 

  
KustantajaKirjapaja
Julkaistu2021
Sivumäärä208
Koko209 x 148 x 20 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789523544581

Vaikeista asioista puhuminen lapsen kanssa voi olla meille aikuisille hankalaa. Tällaisia aiheita ovat esimerkiksi vanhempien ero, läheisen menetys, lapsen seksuaalisuus tai mahdolliset traumaattiset kokemukset. Lapsen kasvun ja kehityksen kannalta on kuitenkin tärkeää ottaa myös kipeiltä tai kiusallisilta tuntuvat asiat rohkeasti puheeksi.

Jutellaanko?-teoksessa psykologi Aino Juusola tarjoaa vanhemmille ja ammattilaisille työkaluja vaikeiden asioiden käsittelyyn. Usein välttelemme kissan nostamista pöydälle, koska saatamme tuntea olomme vaivaantuneeksi tai pelkäämme tuottavamme lapselle mielipahaa. Tunnistamalla omat tunteemme ja syyt niiden takana pystymme paremmin toimimaan lapsen tarvitsemana turvallisena aikuisena.

Puhumattomuuden kulttuuri on tärkeä murtaa. Siten lapsi oppii avoimen kommunikaation ja asioiden käsittelyn merkityksen hyvälle elämälle. Myös vaikeista asioista saa puhua!

Aino Juusola on trauma- ja kriisiterapiaan erikoistunut psykologi, jolla on usean vuoden kokemus lasten oikeuspsykologisista haastatteluista.

Paino 0.282 kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jutellaanko – Miten käsitellä lapsen kanssa vaikeita asioita”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuotetunnus (SKU): 9789523544581 Osastot: , , ,