Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Jumalan ihmeitätekevän voiman hinta

A. A. Allen

4,00  3,60 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaEv.lut Herätysseura
Sivumäärä80
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9516891055

– Eikö kaikki hengellinen siunaus ja voima, minkä Herralta saamme, tule meille lahjana, armosta? Kyllä. Jumalalle emme voi millään tavoin maksaa niitä siunauksia, jotka Häneltä saamme. Pelastuksesta alkaen aina perille pääsyyn asti, saamme kaiken vastaanottaa ilman hintaa. – Ja kuitenkin on hengen maailmassa voimassa omat lakinsa, ja yks niistä on se, että tavalla tai toisella joudumme maksamaan hinnan jokaisesta edistysaskeleesta, minkä koemme.

Näin on jo pelastuksesta maksettava se ”hinta”, että ensin teemme syntielämästämme parannuksen. Ellemme sitä tee on mahdotonta vastaanottaa Jumalan armolahjaa Kristuksessa, iankaikkista elämää.
Tämän kirjan kirjoittaja toimii Amerikassa, jossa on paljon Jumalan armoittamia miehiä. Tässä teoksessaan hän erikoisella tavalla tuo ilmi niitä syitä, miksi Jumalan voima e nykyisin ole keskellämme yhtä valtavasti kuin alkuajan seurakunnassa. – Ei ole oltu halukkaita ”maksamaan hintaa”.
Teos ei kuitenkaan esitä näkemyksiään lainalaisesta, vaan evankelisessa hengessä, ja siinä on paljon varteen otettavaa, mikä oikein omaksuttuna varmasti johtaa suurempiin voittoihin evankelioimistyössä. Nyt on suomalaisillakin lukijoilla tilaisuus tutustua Allenin voimakashenkiseen kirjaan joka nyt ilmestyy uutena painoksena, oltuaan useammat vuoden loppuunmyytynä.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jumalan ihmeitätekevän voiman hinta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9516891055 Osastot: , ,