Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Jumalan hoitokeino huolille

Mark Guy Pearse

10,00  9,00 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKKJMK
Julkaistu2012
Sivumäärä109
Koko135 x 190 x 12 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789525866650

Profeetta Jeremia kehotti Jumalan omia etsimään ”muinaisia polkuja”, jotta he voisivat löytää levon sieluillensa. Nämä muinaiset polut voidaan löytää hengellisten isiemme vuosia sitten kirjoittamista kirjoista. Jumalan hoitokeino huolille on sellainen kirja.

Mark Guy Pearsen tässä kirjassa tuoma sanoma on Jumalan lahja tälle stressaantuneelle ja ylikuormitetulle sukupolvelle. Vaikka se on kirjoitettu lähes sata vuotta sitten, se on nyt jopa ajankohtaisempi kuin silloin kun se julkaistiin ensimmäisen kerran.
Tämä kirja täyttää otsikkonsa asettamat odotukset. Se on jalokivi, helmi, lohdutus sielulle, mielelle ja hengelle ja taivaallista lääkettä huolestuneille ja ahdistuneille. Se on kuin lämmin ja rauhoittava tuulahdus Jumalan valtaistuinsalista.
Jumalan hoitokeino huolille on todellakin innoitettu kirja. Tämä on tilaisuutesi saada käsiisi harvinainen klassikko, joka muuttaa elämäsi.
– David Wilkerson
David Wilkerson
Pastori David Wilkerson on johtanut uraauurtavia palvelutöitä Kristuksen asian puolesta yli viiden vuosikymmenen ajan.
Vuonna 1958 hän perusti Teen Challenge -järjestön, kristillisen huume- ja alkoholikuntoutusohjelman. Hänen yli neljäkymmentä kirjaansa – mukaan lukien klassinen menestysteos Risti ja linkkuveitsi – ovat johtaneet seurakuntaa synnintuntoon ja tuoneet sille rohkaisua 1900-luvun puolivälistä lähtien.
Vuonna 1987 pastori Wilkerson muutti perheineen New Yorkiin ja perusti Times Square -seurakunnan, jonka pastorina hän toimi huhtikuussa 2011 tapahtuneeseen kuolemaansa asti. Hänen sanomiaan levitetään kaikkialla maailmassa kirjallisuuden, videoiden ja äänitteiden muodossa. Pastori Wilkersonin leski Gwen asuu edelleen New Yorkissa. Heillä on neljä lasta ja kymmenen lastenlasta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jumalan hoitokeino huolille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525866650 Osastot: , ,