Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Johdatatko sinä minua?

Tapani Suonto

18,00  16,20 

Varastossa

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaOne Way Mission
Julkaistu2018
Sivumäärä188
Koko130 × 210 × 10 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789526836690

Tässä kirjassa monet kysymykset saavat vastauksen, kun Tapanin omaelämäkerran toinen osa vie lukijat kaukaisille lähetyskentille sekä kulissien taakse tärkeisiin hetkiin valottamaan työn kasvun taustoja ja myös hänen yksityiselämäänsä.

Tapanin tarina on herkkä ja henkilökohtainen. Matkan varrelta löytyy monia onnistumisia ja ilonhetkiä. Mutta sieltä löytyy myös vaikeita päätöksiä, sairautta ja vastustajien yrityksiä lannistaa ja horjuttaa One Wayn ja erityisesti Tapanin työtä ja asemaa.
Johdatatko sinä minua? on seikkailu, jossa näkyy Jumalan siunausten voima ja kuuluu välillä vihollisen epätoivoinen valitus. On armoa purjehtia Jumalan viitoittamaa reittiä, ja on rohkaisevaa lukea, millaista on seilata sellaisilla vesillä. Matka voi olla arvaamatonta, mutta ei turvatonta, sillä ruorissa on kaikkitietävä Jumala.
Lähetysjärjestö One Way Missionin syntyä ja sen räjähdysmäistä kasvua on seurattu koko Suomessa ja myös muualla maailmassa suurella mielenkiinnolla jo 35 vuotta. Samalla on seurattu evankelista ja raamatunopettaja Tapani Suonnon matkoja ja toimintaa eri puolilla maailmaa. Se kaikki on herättänyt paljon ihmetystä ja uteliaisuutta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Johdatatko sinä minua?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789526836690 Osastot: , ,