Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Ihmisen Poika

Aleksandr Men

15,00 

  
KustantajaSuomen Lähetysseura
Julkaistu2006
Sivumäärä342
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9516243223

Ihmisen Poika on venäläisen ortodoksipapin Aleksandr Menin (1935-1990) kirjoittama kertomus Jeesus Nasaretilaisen elämästä aikalaistensa keskellä.Kaunokirjallisin värein piirretyt tunteet ja tunnelmat vuorottelevat Ihmisen Pojan opetusten pohdinnan kanssa.

Aleksandr Men oli Venäjällä suosittu kirjailija ja luennoitsija, jonka toiminta herätti kiinnostusta yli kirkkokuntarajojen. Hän ei pitänyt teoreettisia pohdintoja kovin tärkeinä.
”Ihmiset kaipaavat ennen muuta leipää. Minun tehtäväni on jakaa sitä. Jälkeeni tulevat ne, jotka tekevät leivoksia”, hän arvioi.
Men kirjoittaa helppotajuista nykyihmisten kieltä. Ihmisen Pojassa Raamatun henkilöiden puheenvuorot sulautuvat kerrontaan.
Kirjan käsikirjoitus valmistui vuonna 1959, mutta Men muokkasi tekstiä kymmenisen vuotta. Kirja julkaistiin lännessä vuonna 1968, kun Menille oli muodostunut yhteys brysseliläiseen kustantamoon.
Venäjällä teos ilmestyi vasta kirjoittajansa kuoltua vuonna 1990.
Menin teoksia on käännetty kaikkiaan 12 kielelle. Ihmisen Poika on ilmestynyt muiden muassa englanniksi, ranskaksi ja italiaksi ja ensimmäisen kerran nyt myös suomeksi.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihmisen Poika”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuotetunnus (SKU): 9516243223 Osastot: , ,