Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Ihmeet avautuvat

Daniel Kolenda

22,00  19,80 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKKJMK
Julkaistu2018
Sivumäärä120
Koko130 x 210 x 8 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789527058954

Kirja IHMEET AVAUTUVAT – uskon ja rukouksen kautta liittää yhteen evankelistan sydämen palon ja esirukoilijan taakkoja kantavan sydämen.Se on täynnä hengellisiä totuuksia ja oivalluksia mieheltä, joka on nähnyt miljoonien tulevan Kristuksen luokse ja kaupunkien järisevän evankeliumin voimasta.Kirja IHMEET AVAUTUVAT ei ole saanut alkuaan kirjoituspöydän takana tai yliopiston luokkahuoneessa, vaan etulinjassa pölyisellä elopellolla missä ihmiselämistä ja sieluista käydään taistelua; siellä missä rukous on elinehto. Kirja on kannesta kanteen nopeatempoinen, lujaa iskevä, profetaallinen haaste Jumalan kansalle vastata esirukouksen ja evankelioimisen kutsuun historian polttavimmalla hetkellä.

Kirjoittajasta: Daniel Kolenda on tämän sukupolven evankelista, jonka palvelutyötä seuraavat ihmeet ja merkit, ja jonka sinettinä ovat lukuisat pelastuneet. Hän on johtanut kasvotusten yli 10 miljoonaa ihmistä Kristuksen luokse massiivisissa ulkoilmatilaisuuksissa, joissakin vaarallisimmista, vaikeimmista ja syrjäisimmistä paikoista maailmassa. Maailmankuulun evankelista Reinhard Bonnken seuraajana hän CFAN toiminnanjohtaja; järjestön joka on järjestänyt historiamme suurimpia evankeliointitapahtumia, ja on painanut yli 190 miljoonaa kirjaa 104 kielellä.
”Evankeliointi ilman esirukousta on kuin räjähde ilman sytytintä. Esirukous ilman evankeliointia on kuin sytytin ilman räjähdettä.” – Reinhard Bonnke.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihmeet avautuvat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789527058954 Osastot: , ,