Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Hengellinen ihminen osa:2

Watchman Nee

15,00  13,50 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKKJMK
Julkaistu2005
Sivumäärä276
Koko135 x 210 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9525114546

Watchman Neen opetukset ja saarnat elävät yhä hänen kirjoissaan, ja hänen aloittamansa työ kantaa hedelmää vieläkin Kiinan seurakunnissa.Hengellinen ihminen on käännös ainoasta huomattavan kokoisesta kirjasta, jonka Watchman Nee itse koskaan kirjoitti.

Kirjoittaja itse tästä kirjasta:
– Olen syvästi tietoinen siitä, että tämän kirjan lukijoiden hengellinen elämä voi vaihdella suuresti. Jos siis kohtaat joitakin vaikeasti ymmärrettäviä kohtia, pyydän, ettet hylkäisi niitä etkä pyrkisi käsittämään niitä järjelläsi. Sellaiset totuudet tulisi säästää kypsemmän elämän varalle. Kun luet uudelleen tuon vaikean kohdan myöhemmin (ehkäpä kahden viikon tai kokonaisen kuukauden jälkeen), käsität sen ehkä paremmin. Joka tapauksessa koko tämä teos käsittelee hengellistä elämää kokemuksena. Sitä ei voi ymmärtää millään muulla tavalla. Se, mikä aluksi vaikuttaa pitkäveteiseltä, voi myöhemmin osoittautua erittäin kallisarvoiseksi. Ymmärrät saavuttaessasi sen vaiheen. Mutta onko tarpeellista odottaa tuon vaiheen saavuttamista ennen kuin ymmärtää? Jos näin olisi, mitä hyötyä tästä kirjasta olisi? Uskovan hengellinen kokemus on verhottu suureen mysteeriin. Herra antaa aina esimakua syvemmältä elämästä ennen kuin Hän johtaa uskovan sen täyteen kokemiseen. Monet uskovat erehtyvät pitämään esimakua täyteytenä eivätkä käsitä, että Herra on vasta alkanut johtaa heitä siihen sisälle. Tämän kirjan opetus vastaa niiden ihmisten tarpeeseen, jotka ovat maistaneet mutta eivät vielä kunnolla juoneet.
-Haluan lukijoideni ymmärtävän täysin, ettei tätä teosta tule missään tapauksessa ymmärtää hengellisen elämän ja sodankäynnin teoreettiseksi tutkielmaksi. Voin itse todistaa oppineeni nämä totuudet monien kärsimyksien, koettelemuksien ja epäonnistumisten kautta. Voi melkein sanoa, että jokainen näistä opetuksista on poltinraudalla merkitty. Näitä sanoja ei myöskään käytetä kevyesti; ne tulevat syvältä sydämestä. Jumala tietää, mistä nämä totuudet ovat todella lähtöisin.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hengellinen ihminen osa:2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9525114546 Osastot: , ,