Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Golgatan kautta taivaallisiin

Hilja Aaltonen - Markku Koivisto

24,00  21,60 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2.p. 2002
Sivumäärä156
Koko240 mm
Tuotemuotokovakantinen

Testamentti ja tunnustus
Tässä kirjassa on Golgatan leipää
Helatorstaina 2002 Nokian herätyksen juhlissa Pirkkahallissa mahdoton kävi mahdolliseksi. Hilja Aaltonen jaksoi paikalle ja puhui testamenttipuheensa tuhansille. Hengen sateen laskeutumisesta herätysjanoiseen Suomeen. Profeetallisen lupauksen ja pyhän haasteen otti vastaan kuin viestijuoksussa Markku Koivisto.

Tarvitaan tuikahdus Golgatasta. Veren evankeliumi särkee sydämen ja päästään hiljaiseen kiitokseen. Kyllä nykyajan ihmisen sydän ymmärtää ja maistaa, missä on Golgatan leipää. Yhdessä kulkevat vanha sukupolvi ja uusi sukupolvi yhteistä tienpohjaa, Golgatan armon tietä, sinne, missä heikkokin jalka jaksaa, missä tienpohja kestää, ja missä on sellaiset tienviitat, että jokainen osaa perille. (Hilja Aaltonen, 2002)
Tässä kirjassa on Pirkkahallin sanoma. Myös paljon, paljon enemmän. Hilja Aaltonen antoi kustantajalle oikeudet vuosien aikana julistettuun sanomaansa – siihen, missä kyynel ja kirkkaus kohtaavat parhaimmillaan. Nimikkeen kolme sanaa jakavat sattuvasti teoksen sisällön Golgataa, pyhien ajallisen kauttakulkumatkan nousuja ja laskuja ja taivaallisia käsitteleviin osioihin. Mukana on joitain kristityn vaellukseen liittyviä Hilja Aaltosen runoja.
Markku Koivisto tunnustaa sukupolvensa ja Suomen nuorison puolesta ottavansa vastaan herätyksen viestikapulan. Hänen osuutensa tässä kirjassa muodostuu luvuiksi, joissa maailmaa muuttava evankeliumin voima puhkeaa herätyksen kaikissa väreissä.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Golgatan kautta taivaallisiin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9515851017 Osastot: , ,