Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Ettemme menettäisi yhtäkään

Nicky Cruz, Riku Rinne

23,00  20,70 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2011
Sivumäärä192
Koko210 x 130 x 12 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515852076

Nuorten huumeongelma ja pahoinvointi ovat otsikoissa, myös Suomessa. Nicky Cruzin tekstin rinnalla kulkee suomalainen todellisuus, silti vahvan toivon sanoman kera.

Kolmekymmentä vuotta sitten NICKY CRUZ, menestysteoksen Juokse, poika, juokse kirjoittaja, varoitti meitä siitä, että ellei Amerikan huume-epidemialle tehtäisi jotakin, amerikkalaiset huomaisivat jonakin päivänä joutuneensa keskelle nuorisoväkivallan hyökyaaltoa. Nickyn hirvittävästä ennustuksesta on nyt tullut synkkää todellisuutta.
Tässä kirjassa kuvaillaan terävästi elämää Amerikan kovilla kaduilla, jotka hautautuvat nuorisoväkivallan alle. Kirjassa tarjotaan myös toivoa ja toimintasuunnitelma, joka voi kääntää kokonaisen kansan kohtalon. Jeesuksen seurakunnan on aika astua esiin, kirjoittaa Cruz. Mikäli se niin tekee, tämä hyökyaalto voidaan pysäyttää alkulähteilleen.
New Yorkin kaupungissa vaarallisen MauMau-jengin johtajana ennen uskoontuloaan toiminut Nicky Cruz ja hänen evankeliointiin keskittyvä palvelutyönsä on suuntautunut hankaluuksiin joutuneiden nuorten auttamiseen.
Miljoonille nuorille amerikkalaisesta unelmasta on tullut painajainen. Nicky Cruz herättelee meitä näkemään meitä ympäröivän todellisuuden, mutta tarjoaa myös todellista toivoa sen suhteen, mitä me voimme tehdä asialle. Jokaisen, joka on kiinnostunut pelastamaan nuorison, kannattaa lukea tämä kirja.
– Dawson McAllister, nuorisotyöntekijä, kirjailija ja Dawson McAllister Live! -ohjelman isäntä
Nicky Cruz kirjoittaa tässä kirjassa pysäyttävästi tärkeästä asiasta. Myötätuntoisena nuorison paimenena hän tarjoaa mukaansatempaavan käsikirjan, jossa puututaan yhteen nykypäivän suurimpaan ongelmaan – hirvittävään väkivaltaan, jonka uhreiksi tämän päivän nuoriso on joutunut.
– Bruce Nieli, Amerikan katolisten piispojen kansalliskonferenssin evankeliointijohtaja
Hyvin usein on helppo osoittaa ongelmia, joiden edessä nuoriso on, mutta olla tarttumatta syihin tai mahdollisiin ratkaisuihin. Tässä kirjassa tarjotaan lukijalle luettelo järjestöistä ja niistä toimista, joihin ne ovat ryhtyneet auttaakseen asuinyhteisöjensä nuoria. Jos kirjaa lukee rukoillen ja vilpittömästi, se herättää lukijassa rakkauden ja hädän nuorten puolesta.
– Miles McPherson, nuorten parissa katutyötä tekevän Project Intercept -järjestön johtaja

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ettemme menettäisi yhtäkään”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515852076 Osastot: , ,