Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Dinosaurukset – Muinaiset lohikäärmeet

Pekka Reinikainen

27,00  24,30 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja Sana
Julkaistu2021
Sivumäärä93
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789515853615

Upein värikuvin varustettu teos johdattaa lukijan dinosaurusten kiehtovaan maailmaan. Kirjassa tutustutaan näihin hirmuliskoihin älykkään suunnittelun näkökulmasta.

Dinosaurukset – hirmuliskot – olivat kiehtovia eläimiä. Ne ovat kuolleet sukupuuttoon, samoin kuin monet muut muinaiset liskot, jotka elivät muinaisessa maailmassa yhdessä dinosaurusten kanssa. Kehitysopin mukaan dinosaurukset eivät kuitenkaan todellisuudessa kuolleet sukupuuttoon, vaan kehittyivät linnuiksi.

Dinosaurukset ovat aina olleet evoluution ja ateismin tärkeitä mannekiineja. Ihmiset on tehokkaasti aivopesty uskomaan, että dinosaurukset ilmestyivät maapallolle 230 miljoonaa vuotta sitten ja kuolivat pois 65 miljoonaa vuotta sitten. Pitkiä ajanjaksoja pidetään itsestäänselvyytenä, mitä ne eivät yllättäen olekaan.

Tämän kirjan tarkoitus on antaa havaintoihin perustuvaa tietoa ja auttaa lukijaa perustamaan näkemyksensä sellaisiin tutkimustuloksiin, jotka voidaan toistaa laboratoriossa, ja jotka eivät ole ristiriidassa fysiikan ja kemian lakien kanssa. Jos väitettä ei voida kokeellisesti osoittaa mahdolliseksi, on siihen syytä suhtautua epäillen ja pohtia myös, miksi meille halutaan uskotella, että väite uusdarvinismin vuosimiljoonista on ”totta”.

Naturalistinen todellisuuskäsitys ei saa sanella, mitä mieltä on lupa olla, mitä saa tutkia ja mitä julkaista. Naturalismin mukaan kaikki voidaan selittää luonnonlakien avulla. Luontoa pitää kuitenkin saada tutkia myös älykkään suunnittelun näkökulmasta. Vasta silloin tiede olisi naturalistisista ennakkokäsityksistä vapaata ja todisteet saisivat puhua puolestaan.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dinosaurukset – Muinaiset lohikäärmeet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515853615 Osastot: , , ,