Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Civitas Dei

Risto A. Ahonen

10,00  9,00 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaSuomen lähetysseura
Julkaistu2007
Sivumäärä267
Koko210 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789516243538

Missiologinen keskustelu Jumalan valtakunnan murtautumisesta maailmaan.Jumalan valtakunta -käsite yhdistää kaiken sen, mikä on kristillisessä uskossa keskeistä: se sisältää lupauksen hyvyyden, rakkauden ja oikeudenmukaisuuden toteutumisesta ja pahan vallan ja kärsimyksen kukistumisesta. Se kiinnittää huomion tulevaan täyttymykseen ja antaa toivon.

Kirjassa esitellään historiallista taustaa tälle teemalle, tarkastellaan erilaisia tulkintoja Jumalan valtakunnasta sekä pohditaan, mitä Jumalan valtakunnalla tässä maailmanajassa tarkoitetaan, mistä siinä on kysymys.
Teos käsittelee laajasti kristinuskon asemassa tapahtunutta dramaattista muutosta, jonka seurauksena kristinuskon painopiste on siirtynyt länsimaista etelään ja itään. Teoksessa kysytään, pirstaloituuko kristinusko pieniksi ryhmittymiksi vai säilyykö yhteys kirkkojen sisällä ja välillä. Koska Jumalan valtakunnan ja kirkon välillä vallitsee erottamaton yhteys, kirkon tulevaisuus on tärkeä kysymys.
Kirjoittaja TT, dosentti Risto A. Ahonen on Suomen Lähetysseuran teologisten asiain sihteeri sekä kansainvälisesti tunnettu missiologi.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Civitas Dei”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789516243538 Osastot: , ,