Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Azusa-kadun siunaus

Tom Welchel

10,00  9,00 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKKJMK
Julkaistu2.p. 2015
Sivumäärä135
Koko135 x 210 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789525866445

Azusa-katu on ollut monien kirjojen aiheena. Kirjoittajat ovat pyrkineet kertomaan Azusan tarinan historiallisesta näkökulmasta, opillisesta näkökulmasta ja henkilökohtaisesta näkökulmasta niiden osalta, jotka olivat kokeneet tuon valtavan Jumalan Hengen vuodatuksen.

Pyhät muistelivat näitä asioita yhä uudelleen 1960-luvun puolivälissä nuorelle miehelle, jota kutsuttiin veli Tommyksi. Samaan aikaan kun näitä kertomuksia kerrottiin, vietettiin Azusa-kadun herätyksen 60-vuotisjuhlia.
Veli Tommy kertoo Azusan pyhien tarinoita kolmevuotiaasta penkin alla nukkuneesta lapsesta muihin hämmästyttäviin ensikäden kokemuksiin niiden kertomana, jotka olivat kokoontuneet yhteen Vanhaan Pisga-kotiin. Tuosta kodista oli tullut lähetysasema, joka palveli vähemmän onnekkaita ja vakavaa kristillistä sanomaa kaipaavia.
Tämän kirjan erikoisuus on siinä, että se on kokoelma niiden kertomuksia, jotka olivat paikalla, mutta jotka olivat siihen aikaan vielä pieniä lapsia tai nuoria. Nämä kertomukset ovat tuoreita ja paljastavia ja niiden kertojat seurasivat tapahtumia nuoren silmin, ja muistelivat niitä sitten kuusikymmentä vuotta myöhemmin.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Azusa-kadun siunaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789525866445 Osastot: , ,