Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Arttu Tirttu ja aave

Riina Kaarla, Sami Kaarla

21,00  18,90 

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaLasten Keskus
Julkaistu2017
Sivumäärä140
Koko212 x 154 mm
Tuotemuotokovakantinen
ISBN / EAN9789522889454

Jimi on melko tavallinen poika, paitsi että hänen paras kaverinsa on Arttu Tirttu, pieni, vihreä, kuminen ukko.Jimin ja Artun uusi seikkailu alkaa, kun he kuulevat mummon radiosta, että autiossa kartanossa on nähty outo hahmo. Arttu on varma, että kysymyksessä on aave, jota on aivan pakko lähteä katsomaan. Kun reppuihin on pakattu kaikki tarpeellinen, kaverukset lähtevät ystävänsä Eleonooran kanssa selvittämään arvoitusta, joka vaivaa koko kaupunkia. Aluksi kartano vaikuttaa vain vanhalta hylätyltä talolta, mutta pian hämärässä alkaa tapahtua jotain outoa, eikä karkuun enää pääse…

Jimin ja Artun seikkailut ovat täynnä huumoria, jännitystä ja nolojakin tilanteita. Arttu Tirttu -sarjan nopeasti etenevä tarina ja runsas, sarjakuvamainen kuvitus nappaavat mukaansa kirjakammoisetkin lukijat.
Riina ja Sami Kaarla ovat kirjailija- ja graafikkopariskunta, jotka ovat tunnettuja lukuisista muumikirjoistaan. Heillä on pitkä kokemus kirjoittamisesta, kuvittamisesta ja luovan alan suunnittelutyöstä julistekuvituksista yritysgrafiikkaan. Riinalla ja Samilla on neljä poikaa, ja he haluavat tehdä kirjoja, joissa yhdistyvät huumori, jännitys ja elämänmaku.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arttu Tirttu ja aave”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789522889454 Osastot: , ,