Nopea toimitus Toimitetaan kuljetettavaksi 1-5 arkipäivässä
Paljon maksutapoja Verkkopankki, Luottokortit, Klarna
Laaja valikoima Yli 10 000 tuotetta
Luotettava verkkokauppa 5 / 5 (Facebook)

Aika avata silmät

Marja Rantanen

22,00  19,80 

Varastossa

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
  
KustantajaKuva ja sana
Julkaistu2007
Sivumäärä159
Koko130 x 210 mm
Tuotemuotopehmeäkantinen
ISBN / EAN9789515851871

Venäjällä kaikki ei ole miltä näyttää”Demokratia venäläiseen tapaan” on kulissi yksinvallalle, jossa presidentti, seuraavaksi ehkä pääministeri Putin hallitsee käyttäen neuvostovallan aikaisia menetelmiä.

Oppositio on vaimennettu, tuhottu. Toisinajattelijat ovat valtion vihollisia. FSB päättää heidän kuolintapansa. Kansalaisjärjestöt, ”lännen viides kolonna”, pyritään kitkemään pois myrkyttämästä venäläisiä mieliä.
Putinin lupaaman ”lain diktatuurin” sijaan oikeuslaitos toimii lain ulkopuolella tai noudattaa sitä henkilöön katsoen. Korruptionvastaisessa taistelussa kohteet valikoituvat poliittisin perustein.
Kreml on epäonnistunut ”terrorisminvastaisessa” sodassaan Kaukasuksella, mitä sen agentit ovat itse lietsoneet ja ylläpitäneet.
Stalin on nostettu uuteen kunniaan. Venäjän historiaa kirjoitetaan uudelleen, jotta kommunismin suunnattomat rikokset eivät estäisi kansallisen ylpeyden kokemista.
Suurkaupungeissa poliisit suojelevat ”nationalistisia” äärioikeistolaisia, jotka harjoittavat julmaa väkivaltaa ”vieraita” kansallisuuksia kohtaan. Maasta muuttaneiden 1,2 miljoonan juutalaisen mukana venäläiset uusnatsijoukot ovat päässeet terrorisoimaan juutalaisia Israelissa.
Onneton, pettynyt kansa turvautuu mitä mielettömimpiin kultteihin.
Vallan huipulla keskitytään Venäjän entisen suuruuden palauttamiseen, jopa tulella leikkien.
ika avata silmät.
Marja Rantanen on lääketieteen tohtori. Hän on työskennellyt kolmessa maanosassa kehitysaputehtävissä, matkustanut ja perustanut avustusohjelmia entisen Neuvostoliiton alueella. Hän tutkii erityisesti Venäjän tapahtumia. Hän on kirjoittanut ja toimittanut useita kirjoja.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aika avata silmät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotetunnus (SKU): 9789515851871 Osastot: , ,